Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Avram: Dragnea e prima victima a Comisiei Iordache. Tudorele, fa ceva!

Adevărul Adevărul,
Liviu Avram: Dragnea e prima victima a Comisiei Iordache. Tudorele, fa ceva!

Pana si PSD-istii ar trebui sa ia aminte: exista un Dumnezeu care le repartizeaza pe toate. Altfel nu se poate explica suprema ironie: prima victima a Legilor Justitiei, adoptate intr-o maniera incalificabila in Comisia Iordache si apoi in Parlament, este cel mai de seama PSD-ist: Liviu Dragnea. Care acum, in buna traditie a Partidului, cheama pompierii: Tudorele, fa ceva!. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea e prima victima a Comisiei Iordache. Tudorele, fa ceva!

Pana si PSD-istii ar trebui sa ia aminte: exista un Dumnezeu care le repartizeaza pe toate. Altfel nu se poate explica suprema ironie: prima victima a Legilor Justitiei, adoptate intr-o maniera incalificabila in Comisia Iordache si apoi in Parlament, este cel mai de seama PSD-ist: Liviu Dragnea. Care acum, in buna traditie a Partidului, cheama pompierii: Tudorele, fa ceva!.

Pentru Liviu Nicolae Dragnea, Soarele apune

Sa fie oare adevarat ca se apropie ceasul sfarsitului politic pentru Liviu Nicolae Dragnea? Sa aiba dreptate toti acei comentatori si analisti politici care prevad ca, pentru fiul militianului din Gratia, pentru repetentul de la Politehnica bucuresteana ce se visa stapanul Romaniei, vine, in fine, vremea socotelilor finale?.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )