Libnet.ro
UNICEF

12:30

Liviu Dragnea il contrazice pe Victor Ponta: PSD si-a asumat clar obiectivul de 2% din PIB pentru Aparare

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea il contrazice pe Victor Ponta: PSD si-a asumat clar obiectivul de 2% din PIB pentru Aparare

PSD si-a asumat clar obiectivul de 2% din PIB pentru Aparare, a afirmat luni liderul social-democrat Liviu Dragnea, dupa ce fostul premier Victor Ponta sustinuse, intr-o postare pe Facebook, ca Romania nu ar trebui sa aloce 2% din PIB pentru Aparare deoarece Rusia nu ar reprezenta un pericol. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea iubeste cu pasiune! Seful PSD s-a mutat cu fosta secretara la un an de la divortul de Bombonica (VIDEO)

Jurnalistii de la CanCan au aflat cine este iubita liderului PSD Liviu Dragnea! Tanara care i-a alinat durerea politicianului dupa despartirea de Bombonica este Irina Alexandra Tanase, femeia care i-a fost.

Liviu Dragnea si depasirea pontismului

Victor Ponta a sustinut, zilele trecute, ca viitorul premier desemnat de PSD va fi unul din fostii sai ministri, nominalizandu-l inclusiv pe Liviu Dragnea.

Premierul Fat-Frumos din PSD, o diversiune marca Liviu Dragnea

Pentru a distrage atentia de la persoana sa, presedintele PSD Liviu Dragnea, adevarata optiune a partidului pentru functia de premier, dar si alti social-democrati, arunca pe piata mai multe caracteristici, inclusiv de frumusete, ale posibilului premier pe care il va propune PSD dupa alegeri.

Indiciile lui Liviu Dragnea despre viitorul premier: va fi barbat, membru PSD si a lucrat la programul de guvernare

Social-democratii tin la secret numele persoanei care ar urma sa preia functia de premier, in eventualitatea in care PSD ar castiga alegerile. Liviu Dragnea se rezuma doar la a da indicii: viitorul premier va fi barbat, va fi o persoana care a lucrat la programul de guvernare al PSD, va fi neaparat membru PSD, dar nu va fi oricine.

Liviu Dragnea: PSD nu va propune si nu va vota un prim-ministru care nu este membru de partid

Presedintele PSD Liviu Dragnea a spus ca nu va anunta un nume de premier inainte de alegeri, insa cu siguranta PSD nu va propune si nu va vota un premier care nu este membru de partid.

FOTO: Liviu Dragnea, care se declara un fanatic religios si un sustinator al familiei traditionale, are o relatie cu fosta lui secretara, care este cu 30 de ani mai tanara decat el

Seful PSD, Liviu Dragnea, care, la finalul lunii octombrie, se declara un om traditionalist si un fanatic religios, are o iubita cu 30 de ani mai tanara. Este vorba despre Irina Alexandra Tanase, fosta asistenta a social-democatului, de pe vremea cand acesta era la conducerea Ministerului Dezvoltarii.

Alina Gorghiu: Le garantez alegatorilor ca Liviu Dragnea nu poate fi o propunere de prim-ministru. Mandatul niciodata nu va merge la o persoana compromisa, la o persoana uzata, la o persoana condamnata penal

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, sustine ca, dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie, seful PSD, Liviu Dragnea, nu va fi propus ca premier al Romaniei. Astfel, ea le-a dat asigurari alegatorilor ca mandatul nu va merge la o persoana compromisa, la o persoana uzata, la o persoana condamnata penal .

FOTO: Liviu Dragnea, care se declara un fanatic religios, are o relatie cu fosta lui secretara, care este cu 30 de ani mai tanara decat el

Seful PSD, Liviu Dragnea, care, la finalul lunii octombrie, se declara un om traditionalist si un fanatic religios, are o iubita cu 30 de ani mai tanara. Este vorba despre Irina Alexandra Tanase, fosta asistenta a social-democatului, de pe vremea cand acesta era la conducerea Ministerului Dezvoltarii.

Liviu Dragnea: Vreau ca referendumul privind modificarea Constitutiei sa fie organizat in aprilie-mai 2017

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, joi, la Digi 24, ca ar vrea ca referendumul pentru introducerea in Constitutie a definitiei familiei ca uniunea dintre un barbat si o femeie sa aiba loc cel tarziu in primavara anului viitor, in aprilie si mai, pentru ca problema sa capete o solutie sau alta inainte ca dezbaterea sa provoace dispute prea mari in societate.

Le garantez alegatorilor ca Liviu Dragnea nu poate fi o propunere de prim-ministru; este o persoana uzata

Liderul PNL Alina Gorghiu a spus, int-un interviu acordat agentiei News. ro, ca le garanteaza alegatorilor ca Liviu Dragnea nu va fi propus premier de catre presedintele Klaus Iohannis, intrucat mandatul nu poate merge la o persoana compromisa, o persoana uzata.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )