Libnet.ro
UNICEF

08:30

Liviu Dragnea: Daca Tudorel Toader nu desecretizeaza arhiva SIPA, increderea mea in el se apropie de zero

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Daca Tudorel Toader nu desecretizeaza arhiva SIPA, increderea mea in el se apropie de zero

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat luni ca, daca ministrul Justitiei nu va face demersuri pentru desecretizarea arhivei SIPA, increderea sa in Tudorel Toader se va apropia de. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Daca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu desecretizeaza arhiva SIPA, increderea mea in el se apropie de zero

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat luni ca, daca ministrul Justitiei nu va face demersuri pentru desecretizarea arhivei SIPA, increderea sa in Tudorel Toader se va apropia de.

Liviu Dragnea il ameninta pe ministrul Tudorel Toader cu demiterea: Daca nu desecretizeaza arhiva SIPA, increderea mea in el va fi aproape de zero

Seful PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, ca in cazul in care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu va face demersuri pentru desecretizarea arhivei SIPA, increderea sa in el va fi aproape de zero. Totodata, liderul social-democrat a mai precizat ca, daca programul de guvernare nu va fi aplicat, din cauza anumitor membri ai Guvernului, se va discuta despre remaniere.

Liviu Dragnea: Daca ne vom gandi in coalitie la intrarea la guvernare a UDMR, eu voi fi foarte pozitiv

Presedintele PSD Liviu Dragnea, a declarat duminica, la Romania TV, ca va fi foarte pozitiv daca in coalitia de guvernamant se va discuta despre cooptarea la guvernare a UDMR, el precizand ca discursul sau de la Congresul de sambata al Uniunii nu a vizat direct intrarea in Guvern a UDMR, cat colaborarea la nivel local.

Liviu Dragnea, despre lupta impotriva sistemului stricat: Daca nu rezolvam problema, vom avea soarta USL/ Daca Tudorel Toader nu desecretizeaza SIPA nu voi mai avea incredere in el

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat luni seara, la Antena 3, ca sistemul din Romania nu e curat si are multe parti stricate, avertizand ca, daca actuala putere nu rezolva problema, va avea soarta USL. Vorbind despreTudorel Toader si arhiva SIPA Dragnea spune ca daca si in acest subiect legat de noul scandal nu face nici macar gestul de a desecretiza raportul atunci increderea mea in dumnealui va fi aproape de zero.

Daca ne vom gandi in coalitie la intrarea la guvernare a UDMR, eu voi fi foarte pozitiv

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Romania TV, ca va fi foarte pozitiv daca in coalitia de guvernamant se va discuta despre cooptarea la guvernare a UDMR, el precizand ca discursul sau de la Congresul de sambata al Uniunii nu a vizat direct intrarea in Guvern a UDMR, cat colaborarea la nivel local.

Tariceanu, dupa ce Andronic a scris ca au fost copiate si sustrase dosare din arhiva SIPA: Nu imi aduc aminte de raport/ Predoiu: In mandatul meu nu s-a intrat in arhiva SIPA/ Ce spune ministrul Toader

Presedintele Senatului Calin Popescu-Tariceanu a declarat luni ca la nivelul ministerului de Justitie se poate constitui o comisie pentru a verifica ce s-a intamplat cu dosare din arhiva SIPA, precizand ca el nu isi aminteste de un raport intocmit in timpul mandatului sau de premier de ministrul de Justitie din 2007, Tudor Chiuariu si trimis catre CSAT de catre succesorul sau Catalin Predoiu. Tariceanu a afirmat ca aceste arhive ar putea sa contina informatii compromitatoare la adresa unor magistrati cu care ei sa fie santajati. Dan Andronic a scris in Evenimentul Zilei ca parte din arhiva SIPA - care ar contine de la 10. 000 de dosare pana la 21. 000 de documente, inclusiv 3. 000 de dosare ale magistratilor - a fost copiata, iar unele documente au fost sustrase si chiar distruse.

Fost director din Ministerul de Justitie, dezvaluiri despre arhiva SIPA

Ingrid Mocanu, fost director in Ministerul de Justitie, a vorbit luni, la Sinteza Zilei, despre scandalul momentului, privind arhiva SIPA. Potrivit acesteia, disparitia documentelor din arhiva s.

SRI intervine in subiectul care a inflamat scena politica din Romania - ARHIVA SIPA. Ce spune Serviciul

Un nou subiect de scandal pe scena politica. Dezvaluirile lui Dan Andronic despre misterioasa Arhiva SIPA i-a pus pe jar pe politicieni. Fantoma trecutului, folosita de politicieni, servicii de informatii.

Arhiva SIPA creaza panica pe scena politica! Fost ministru al Justitiei: in timpul mandatului meu a ramas sigilata

Scandal mare pe scena politica dupa dezvaluirile lui Dan Andronic cu privire la arhiva SIPA, fantoma a trecutului, folosita de politicieni, servicii de informatii si alte persoane interesate pentru a.

Judecatorul Cristi Danilet a sesizat Parchetul General, dupa ce jurnalistul Dan Andronic a sustinut ca arhiva SIPA ar fi fost copiata, in timp ce era inventariata

Udecatorul Cristi Danilet a sesizat Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie, cu privire la acuzatiile lansate de jurnalistul Dan Andronic privind arhiva SIPA, despre care sustine caar fi fost copiata in timp ce era inventariata de comisia desemnata de Monica Macovei, fostul ministrul al Justitiei, comisie formata din judecatorul Cristi Danilet si procurorul DNA Paul Dumitriu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )