Libnet.ro
UNICEF

15:45

Fost director din Ministerul de Justitie, dezvaluiri despre arhiva SIPA

Antena3 Antena3,
Fost director din Ministerul de Justitie, dezvaluiri despre arhiva SIPA

Ingrid Mocanu, fost director in Ministerul de Justitie, a vorbit luni, la Sinteza Zilei, despre scandalul momentului, privind arhiva SIPA. Potrivit acesteia, disparitia documentelor din arhiva s. continuă pe Antena3

Ordonanta prin care Iohannis a fost exclus din procedura numirii conducerii ANCOM: Consiliul Legislativ a sesizat lipsa prezentarii situatiei extraordinare si a urgentei reglementarii

Guvernul Grindeanu a cerut Consiliului Legislativ un punct de vedere pe proiectul Ordonantei de Urgenta prin care presedintele Iohannis a fost eliminat din procedura numirii conducerii ANCOM exact in ziua in care intentiona sa o adopte, scrie Digi 24. Executivul nu a mai asteptat ca institutia condusa de Dragos Iliescu sa se si pronunte pe proiect, l-a introdus pe ordinea de zi suplimentara a sedintei si l-a adoptat. Consiliul Legislativ a avizat favorabil acest proiect abia a doua zi, subliniind clar, insa, ca proiectul nu prezenta elementele din care sa reiasa existenta situatiei extraordinare si nici explicarea urgentei reglementarii.

Fost director SRI, audiat in Dosarul Mineriada

Fostul director SRI Virgil Magureanu a fost audiat, luni, in dosarul Mineriada. Tot luni, la sediul Parchetului, s-au prezentat si Ion Iliescu si Petre Roman, pusi sub acuzare in acest.

Fost director al Serviciului Roman de Informatii, audiat la Parchetul General

Fostul director al Serviciului Roman de Informatii Virgil Magureanu s-a prezentat luni, la Parchetul General, fiind citat de procurorii militari in dosarul Mineriada. Tot luni, la sediul.

Sase oameni cazuti dintr-o salupa au fost recuperati din Delta Dunarii

Sase pasageri care cazusera dintr-o ambarcatiune au fost recuperati, sambata, din Dunare, in apropierea punctului de varsare a bratului Sulina in Marea Neagra.

Siria: Peste 1.200 de civili si rebeli au fost EVACUATI din Damasc

Peste 1. 200 de civili si rebeli au fost evacuati vineri din doua cartiere din Damasc, a anuntat agentia oficiala de stiri Sana, acesta fiind cel de-al doilea grup evacuat ca urmare a unui acord cu guvernul,.

Drama fara margini. Peste 1.200 de civili si rebeli au fost evacuati din Damasc

Peste 1. 200 de civili si rebeli au fost evacuati vineri din doua cartiere din Damasc, a anuntat agentia oficiala de stiri Sana, acesta fiind cel de-al doilea grup evacuat ca urmare a unui acord cu guvernul, scrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )