Libnet.ro
UNICEF

01:06

Liviu Dragnea, despre intentia Ungariei de a construi un gard anti-imigranti la granita cu Romania: Sunt absolut convins ca membrii CSAT vor gasi o solutie

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre intentia Ungariei de a construi un gard anti-imigranti la granita cu Romania: Sunt absolut convins ca membrii CSAT vor gasi o solutie

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, si-a exprimat marti convingerea ca in urmatoarea sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se va gasi o solutie cu privire la intentia. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre organizarea Congresului PSD: Partidul sa fie pregatit de alegeri locale (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat marti, ca se va organiza un Congres extraordinal al PSD pe 11 octombire, astfel incat partidul sa poata fi pregatit pentru alegerile locale. Congres.

Liviu Dragnea, despre alegerile parlamentare: Candidatii nostri vor fi selectati dupa o analiza serioasa

Candidatii PSD la alegerile parlamentare vor fi selectati cu rigoare, potrivit declaratiilor facute de Liviu Dragnea in cadrul emisiunii Lumini si umbre, difuzata la B1 TV si moderata de Dan Andronic.

Kelemen Hunor, privind intentia Ungariei de a construi un gard la granita cu Romania: Nu trebuie sa ne isterizam pentru ca nu este impotriva Romaniei

Presedintele UDMR Kelemen Hunor si-a exprimat opinia cu privire la intentia Ungariei de construi un gard si la granita cu Romania si considera ca autoritatile romane nu trebuie sa aiba o abordare.

MAE critica intentia Ungariei de a ridica un gard anti-imigranti la granita cu Romania: Nu este un gest corect din punct de vedere politic

Ministerul Afacerilor Externe critica decizia Ungariei de a ridica un gard anti-imigranti la frontiera cu Romania. Oficialii romani spun ca masura pe care Guvernul de la Budapesta vrea sa o ia nu este in.

Liviu Dragnea, dupa suspendarea lui Sorin Oprescu: Robert Negoita are mandat total din partea noastra sa conduca discutii despre acest subiect

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus marti, dupa emiterea ordinului de suspendare din functie a primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, ca Robert Negoita, presedintele Organizatiei PSD.

Liviu Dragnea, intrebat despre un guvern minoritar PNL: Este o prostie

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus, astazi, la Timisoara, raspunzand unei intrebari privind un guvern minoritar PNL, ca aceasta varianta este o prostie si ca acel guvern ar fi unul instabil.

Dragnea, despre legea pensiilor speciale pentru alesi: Poate trebuie sa regandim TOT SISTEMUL DE PENSII

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat ca trebuie cantarit mai mult in privinta Legii pensiilor parlamentarilor, aratand ca poate este bine sa se regandeasca intreg sistemul de pensii, adaugand ca alesii trebuie sa se gandeasca la toti pensionarii .

Ce spune Dragnea despre candidatura sa la sefia PSD

Liviu Dragnea: Majoritatea filialelor au propus Congres extraordinar PSD pe 11 octombrie .

Dragnea, despre un guvern minoritar PNL: Este o prostie

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Timisoara, raspunzand unei intrebari privind un guvern minoritar PNL, ca aceasta varianta este o prostie si ca acel guvern ar fi unul instabil, transmite Mediafax.

Liviu Dragnea: Voi anunta luni daca voi candida pentru o functie la Congres

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca va anunta lunea viitoare daca va candida pentru o functie de conducere la viitorul Congres. Voi cantari, luni, dupa Comitetul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )