Libnet.ro
UNICEF

01:06

Liviu Dragnea, despre alegerile parlamentare: Candidatii nostri vor fi selectati dupa o analiza serioasa

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre alegerile parlamentare: Candidatii nostri vor fi selectati dupa o analiza serioasa

Candidatii PSD la alegerile parlamentare vor fi selectati cu rigoare, potrivit declaratiilor facute de Liviu Dragnea in cadrul emisiunii Lumini si umbre, difuzata la B1 TV si moderata de Dan Andronic. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre Daniel Predoiu (membru PSD Olt): Daca vrea sa-l iubeasca pe Hitler, o poate face in afara partidului (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a spus, joi, ca PSD nu este un partid antisemit si daca Daniel Predoiu, membru de baza al Organizatiei PSD Olt, vrea sa-l iubeasca pe Hitler, s-o faca in alta.

Liviu Dragnea, despre candidatul PSD la Primaria Capitalei: Vom face niste analize sociologice extrem de serioase. Trebuie un bun administrator, cu o viziune de dezvoltare (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca pe sociali democrati ii asteapta o primavara importanta. PSD isi va desemna un candidat propriu la Primaria generala a Capitalei. Dragnea a.

Liviu Dragnea, despre plecarea lui Victor Ponta in Turcia: Nu stiu unde este, sincer. Nu stiu daca este plecat, nici daca a delegat atributiile (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, ca nu stie daca premierul Victor Ponta a plecat din tara si nici daca a delegat pe cineva in absenta sa. Nu am vorbit cu premierul nici ieri, nici.

Liviu Dragnea, despre organizarea unui Congres de urgenta: Nu resping ideea. Este important ce vrea majoritatea (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, ca nu respinge ideea de a fi organizat un Congres mai devreme de luna noiembrie. Declaratia lui Dragnea vine in contextul in care tot mai multi.

Liviu Dragnea, despre cazarea refugiatilor in caminele studentesti: Eu nu stiu ce a avut in minte ministrul Cimpeanu. Mai multi imigranti, bani in plus serviciilor secrete

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, reactioneaza la initiativa ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu, de a primit refugiati in caminele studentesti din tara. Dragnea este de parere ca ordinul lui.

Liviu Dragnea: Pana la 1 decembrie vom putea sa prezentam bucurestenilor candidatii la alegerile locale

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca are incredere ca pana la data de 1 decembrie Partidul Social Democrat poate prezenta bucurestenilor echipa de candidati pentru alegerile locale si.

Liviu Dragnea: Alianta de Centru Stanga ar trebui revitalizata

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Timisoara, ca Alianta de Centru Stanga ACS), dintre PSD si UNPR, formata in iulie 2012 pentru alegerile parlamentare, ar trebui.

Liviu Dragnea: Alianta de Centru Stanga (PSD - UNPR) ar trebui revitalizata si luata serios in considerare

Alianta de Centru Stanga ACS), dintre PSD si UNPR, formata in iulie 2012 pentru alegerile parlamentare, ar trebui revitalizata, in conditiile in care Romania are nevoie de o stanga puternica, a declarat.

Liviu Dragnea, intrebat despre un guvern minoritar PNL: Este o prostie

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus, astazi, la Timisoara, raspunzand unei intrebari privind un guvern minoritar PNL, ca aceasta varianta este o prostie si ca acel guvern ar fi unul instabil.

Dragnea, despre votul prin corespondenta: Ar putea fi introdus si pentru cei care voteaza in tara, nu doar pentru diaspora

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat ca daca sistemul votului prin corespondenta va functiona bine pentru diaspora, si se va putea asigura securitatea acestuia, va putea fi introdus si pentru cetatenii care locuiesc in tara.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )