Libnet.ro
UNICEF

07:00

Liviu Dragnea, despre sesizarea CCR dupa ancheta DNA in dosarul Belina: Cand ministrul Justitiei va veni cu proiectul, Guvernul va sesiza; daca ministrul vine intr-adevar

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea, despre sesizarea CCR dupa ancheta DNA in dosarul Belina: Cand ministrul Justitiei va veni cu proiectul, Guvernul va sesiza; daca ministrul vine intr-adevar

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca, atunci cand ministrul Justitiei va veni cu proiectul de sesizare, Guvernul va sesiza CCR in legatura cu anchetarea de catre DNA a adoptarii unor HG, liderul PSD adaugand: daca ministrul vine intr-adevar, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Cand ministrul Justitiei va veni cu proiectul, Guvernul va sesiza, daca ministrul vine

Presedintele PSD, Liviu dragnea, a declarat, vineri, ca, atunci cand ministrul Justitiei va veni cu proiectul de sesizare, Guvernul va sesiza CCR in legatura cu anchetarea de catre DNA a adoptarii unor HG, liderul PSD adaugand: daca ministrul vine intr-adevar.

Ce spune Liviu Dragnea despre evaluarea ministrilor din Guvernul Tudose

Activitatea ministrilor din Cabinetul Tudose urmeaza sa fie evaluata de Comitetul National Executiv ce are loc vineri la Sucevita. intrebat de situatia in care se afla ministrii, Liviu Dragnea a.

Guvernul va sesiza CCR dupa ancheta Belina

Guvernul va sesiza Curtea Constitutionala cu privire la un conflict de natura institutionala intre Executiv si DNA in dosarul Belina, in care sunt cercetate hotarari de.

Cazul Belina. Toader a anuntat ca o sa sesizeze CCR cu privire la ancheta DNA. Curtea sa stabileasca daca procurorii pot sa cerceteze emiterea unei HG

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca o sa sesizeze CCR si o sa solicite un punct de vedere daca procurorii pot sa cerceteze oportunitatea si circumstantele emiterii unei hotarari de Guvern sau al unui ordin ministerial.

Dragnea, despre legile justitiei: Nu sunt de acord cu presedintele Iohannis. Majoritatea parlamentara sa le dezbata

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, dupa sedinta Comitetului Executiv National, ca legile justitiei trebuie dezbatute in Parlament chiar daca CSM a dat un aviz negativ in ansamblu, si ca nu este de acord cu presedintele Klaus Iohannis, care a declarat vineri ca intelept ar fi sa se mearga inapoi la text.

Tudorel Toader se supune directivelor lui Dragnea si iese public: Anunturi despre legile justitiei si parerea ministrului pe ancheta DNA privind lacul Belina (VIDEO)

Dupa ce luni, Liviu Dragnea i-a cerut public ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa rupa tacerea de aur si sa iasa public sa vorbeasca despre calendarul de aprobare a modificarilor la legile.

Liviu Dragnea denunta CFR la DNA: Ce l-a nemultumit pe liderul PSD

Inainte de intrunirea Comitetului Executiv al PSD de vineri de la Sucevita, Liviu Dragnea a cerut procurorilor sa ancheteze activitatea de la compania CFR SA, acuzand ca aici se fac contracte, dar fi.

Liviu Dragnea denunta CFR la DNA

Liviu Dragnea a afirmat la intrunirea Comitetului Executiv National al PSD, ca procurorii ar trebui sa investigheze de ce companiile de stat trebuie sa plateasca sute de milioane de.

Liviu Dragnea: Curtea Constitutionala ar putea fi sesizata asupra unui posibil conflict intre Guvern si DNA

Intrebat daca Guvernul trebuie sa sesizeze Curtea Constitutionala, Liviu Dragnea, care participa la sedinta Comitetului Executiv al PSD de la Sucevita, a spus ca premierul Mihai Tudose asteapta.

Este o gluma... Iohannis, despre Liviu Dragnea

Administratia Prezidentiala raspunde atacurilor venite din partea lui Liviu Dragnea. Seful PSD a afirmat ca Iohannis s-ar afla in SUA in vacanta, desi seful statului a participat la Adunarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )