Libnet.ro
UNICEF

22:00

Liviu Dragnea, intrigat de cazul profesoarei data afara fara avertisment si cere explicatii ministrului educatiei: Cum este posibil asa ceva?

B1 B1,
Liviu Dragnea, intrigat de cazul profesoarei data afara fara avertisment si cere explicatii ministrului educatiei: Cum este posibil asa ceva?

Liviu Dragnea este foarte intrigat de cazul profesoarei de romana Cristina Tunegaru, care a fost data afara fara sa primeasca niciun fel de avertisment, si ii cere explicatii ministrului educatiei. continuă pe B1

Liviu Dragnea, intrigat de cazul profesoarei date afara fara avertisment si cere explicatii ministrului educatiei: Cum este posibil asa ceva?

Liviu Dragnea este foarte intrigat de cazul profesoarei de romana Cristina Tunegaru, care a fost data afara fara sa primeasca niciun fel de avertisment, si ii cere explicatii ministrului educatiei.

Profesoara care a criticat modul in care este administrata Capitala a fost data afara, fara sa fie anuntata. Liviu Dragnea, revoltat de acest caz: L-am informat pe ministrul Educatiei. Reactia Gabrielei Firea

Cristina Tunegaru, profesoara din Bucuresti care a criticat modul in care este administrata Capitala, sustine, intr-o postare pe pagina personala de Facebook, ca a fost data afara de la Scoala Generala nr. 95, unde preda Limba si Literatura Romana, fara sa fie anuntata sau evaluata.

Sunt dezamagit de cum a functionat Comisia Juridica. Liviu Dragnea, avertisment pentru Serban Nicolae: Pareri personale putem avea oricare in baie

Felul in care au decurs dezbaterile in Comisia Juridica a Senatului l-au nemultumit profund pe Liviu Dragnea. Presedintele PSD a tras un semnal de avertisment serios pentru membrii PSD care au facut.

Liviu Dragnea cere interventia ANAF in cazul multinationalelor care eludeaza taxele

Liviu Dragnea a cerut joi ANAF sa intervina in cazul grupurilor multinationale care, prin operatiuni fictive, isi reduc profiturile din Romania pentru a plati mai putine taxe statului.

Ce ii reproseaza Liviu Dragnea ministrului de Finante

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, l-a criticat pe ministrul Finantelor. Liviu Dragnea a declarat, joi, ca ministrul Finantelor, Viorel Stefan, e dezastru la.

VIDEO Mircea Opran, profesor la Politehnica si ginerele lui Nicolae Ceausescu, a povestit la Antena 3 cum Liviu Dragnea a ramas repetent in facultate

Mircea Opran, ginerele lui Nicolae Ceausescu a fost sotul Zoiei Ceausescu) si profesor universitar la Politehnica, a povestit la Antena 3, intr-o emisiune moderata de Mihai Gadea si Mircea Badea, cum Liviu Dragnea a ramas repetent in facultate. Profesorul Opran a fost intrebat, la un moment dat, ce studenti celebri a avut, el amintindu-i pe Miron Mitrea, care era foarte bun si pe Liviu Dragnea. Mircea Opran, care preda la Politehnica Transmisii pentru automobile, a povestit despre actualul lider PSD ca La noi atunci erau doua directii, directia asta la care eram eu cu transmisii automate, si alta directie cu service-uri, cu intretinere. N-a venit pe directia mea, ca era mai greu, a mers pe cealalta. Dar si asa a ramas repetent.

VIDEO Mircea Oprean, profesor la Politehnica si ginerele lui Nicolae Ceausescu, a povestit la Antena 3 cum Liviu Dragnea a ramas repetent in facultate

Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceausescu a fost sotul Zoiei Ceausescu) si profesor universitar la Politehnica, a povestit la Antena 3, intr-o emisiune moderata de Mihai Gadea si Mircea Badea, cum Liviu Dragnea a ramas repetent in facultate. Profesorul Oprean a fost intrebat, la un moment dat, ce studenti celebri a avut, el amintindu-i pe Miron Mitrea, care era foarte bun si pe Liviu Dragnea. Mircea Oprean, care preda la Politehnica Transmisii pentru automobile, a povestit despre actualul lider PSD ca La noi atunci erau doua directii, directia asta la care eram eu cu transmisii automate, si alta directie cu service-uri, cu intretinere. N-a venit pe directia mea, ca era mai greu, a mers pe cealalta. Dar si asa a ramas repetent.

Liviu Dragnea, despre decizia CCR: Acum se termina cu toate speculatiile si sper ca nu o sa mai fiu intrebat daca vreau sa fiu premier

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca decizia Curtii Constitutionale este una care s-a nascut dupa multe amanari si a reafirmat ca sustine Guvernul Sorin Grindeanu atat timp cat acesta duce cu succes la indeplinire programul de guvernare.

Liviu Dragnea anunta o sedinta a conducerii PSD pentru a discuta initiativa senatorului Serban Nicolae de gratiere a faptelor de coruptie: Va fi o discutie barbateasca, sincera

Liviu Dragnea a anuntat joi seara, la Antena 3, ca va convoca cat de curand un comitet executiv national al PSD in care sa se discute despre initiativa lui senatorului Serban Nicolae privind gratierea faptelor de coruptie, dar si ale altor parlamentari social-democrat care au impresia ca sunt persoane fizice si nu membri de partid.

Liviu Dragnea, despre informatiile ca o multinationala face operatiuni fictive pentru a evita sa plateasca taxe: Cred ca ANAF-ul si alte autoritati ar trebui sa intervina

Presedintele PSD Liviu Dragnea le recomanda reprezentantilor ANAF sa intervina dupa ce in presa au aparut infirmatii potrivit carora cei de la Zenitiva fac operatiuni fictive pentru a evita sa.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )