Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ce ii reproseaza Liviu Dragnea ministrului de Finante

Antena3 Antena3,
Ce ii reproseaza Liviu Dragnea ministrului de Finante

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, l-a criticat pe ministrul Finantelor. Liviu Dragnea a declarat, joi, ca ministrul Finantelor, Viorel Stefan, e dezastru la. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Nu am ramas repetent la facultate, am decis sa prelungesc, cu un an, perioada de studii

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a marturisit ca, in timpul facultatii, a decis sa prelungeasca cu un an perioada de studii, negand faptul ca ar fi fost repetent, asa cum a declarat fostul sau profesor, ginerele lui Nicolae Ceausescu.

Motivul pentru care Liviu Dragnea a ramas repetent: Eu am decis sa mai prelungesc facultatea cu un an

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a precizat joi ca in facultate a decis impreuna cu cativa colegi sa repete un an. Este foarte interesant ca au inceput sa.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa anularea gratierii coruptilor

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat, joi, ca nu este de acord sa se gratieze faptele de coruptie. Sunt destul de dezamagit de modul in care a functionat.

Liviu Dragnea: Dezaprob categoric votul din Comisia Juridica de la Senat prin care au fost adoptate amendamentele privind gratierea faptelor de coruptie

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, dezaproba votul dat de senatorii din Comisia Juridica pentru adoptarea amendamentelor privind gratierea anumitor fapte de coruptie.

Dezvaluire-soc despre Liviu Dragnea facuta de ginerele lui Nicolae Ceausescu

Presedintele Camerei Deputatilor, si, totodata, seful PSD, Liviu Dragnea, i-a fost student la Politehnica lui Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceausescu. Seful PSD nu era insa un student tocmai.

Liviu Dragnea, studentul ginerelui lui Ceausescu la Politehnica. A ramas repetent

Presedintele Camerei Deputatilor, si, totodata, seful PSD, Liviu Dragnea, i-a fost student la Politehnica lui Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceausescu. Seful PSD nu era insa un student tocmai.

Liviu Dragnea, despre gestul facut la Bruxelles de presedinte: Klaus Iohannis nu a gresit cand a mutat drapelul Marii Britanii(VIDEO)

Liderul PSD Liviu Dragnea sustine ca presedintele Klaus Iohannis nu a gresit atunci cand a mutat steagul Marii Britanii, in timpul unei declaratii de presa, la Bruxelles, pentru a-si face loc sa.

Liviu Dragnea: Viorel Stefan e un ministru bun, dar e dezastru la comunicare

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a corectat, marti seara, o serie de declaratii ale ministrului Finantelor, Viorel Stefan, despre care a sustinut ca e un ministru bun, dar e un dezastru la comunicare.

Mesajul lui Liviu Dragnea pentru colegii de partid: Pareri personale putem avea fiecare dintre noi in baie

Liderul PSD, Liviu Dragnea, presedinte al Camerei Deputatilor, s-a declarat dezamagit de modul in care a functionat Comisia juridica de la Senat condusa de social-democratul Serban.

Liviu Dragnea, intrigat de cazul profesoarei data afara fara avertisment si cere explicatii ministrului educatiei: Cum este posibil asa ceva?

Liviu Dragnea este foarte intrigat de cazul profesoarei de romana Cristina Tunegaru, care a fost data afara fara sa primeasca niciun fel de avertisment, si ii cere explicatii ministrului educatiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2499 seconds )