Libnet.ro
UNICEF

05:30

Liviu Dragnea: Legea pensiilor speciale trebuie cantarita mai bine. Vom avea o discutie serioasa cu colegii din grup

B1 B1,
Liviu Dragnea: Legea pensiilor speciale trebuie cantarita mai bine. Vom avea o discutie serioasa cu colegii din grup

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca legea privind pensiile speciale ale parlamentarilor ar trebui cantarita mult mai bine. Trebuie analizata cu foarte multa. continuă pe B1

Dragnea, despre legea pensiilor speciale pentru alesi: Poate trebuie sa regandim TOT SISTEMUL DE PENSII

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat ca trebuie cantarit mai mult in privinta Legii pensiilor parlamentarilor, aratand ca poate este bine sa se regandeasca intreg sistemul de pensii, adaugand ca alesii trebuie sa se gandeasca la toti pensionarii .

De ce vrea Liviu Dragnea un congres PSD cat mai grabnic

Devansarea Congresului extraordinar al PSD cu mai mult de o luna ar insemna un exercitiu de forta provocat de Liviu Dragnea: i-ar aduce functia de lider deplin al partidului si ar anihila total aripa Ponta.

Presedintele interimar PSD, Liviu Dragnea: Varianta unui guvern minoritar PNL, o prostie

Varianta unui guvern minoritar PNL, este o prostie in opinia lui Liviu Dragnea, care a subliniat ca acel guvern ar fi unul instabil. Este o prostie. Exact asta ne-ar mai trebui, un guvern minoritar.

Liviu Dragnea, despre intentia Ungariei de a construi un gard anti-imigranti la granita cu Romania: Sunt absolut convins ca membrii CSAT vor gasi o solutie

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, si-a exprimat marti convingerea ca in urmatoarea sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se va gasi o solutie cu privire la intentia.

Liviu Dragnea, dupa suspendarea lui Sorin Oprescu: Robert Negoita are mandat total din partea noastra sa conduca discutii despre acest subiect

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus marti, dupa emiterea ordinului de suspendare din functie a primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, ca Robert Negoita, presedintele Organizatiei PSD.

Liviu Dragnea: Voi anunta luni daca voi candida pentru o functie la Congres

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca va anunta lunea viitoare daca va candida pentru o functie de conducere la viitorul Congres. Voi cantari, luni, dupa Comitetul.

Liviu Dragnea: Congresul extraordinar al PSD va avea loc pe 11 octombrie

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a anuntat marti, intr-o conferinta de presa, ca pe 11 octombrie va avea loc Congresul extraordinar al partidului. Am hotarat ca luni sa convocam Comitetul.

Liviu Dragnea, despre organizarea Congresului PSD: Partidul sa fie pregatit de alegeri locale (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat marti, ca se va organiza un Congres extraordinal al PSD pe 11 octombire, astfel incat partidul sa poata fi pregatit pentru alegerile locale. Congres.

Liviu Dragnea: Congres PSD, pe 11 octombrie

Congresul PSD va fi organizat pe 11 octombrie, a spus, marti, presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea. Decizia a fost luata in sedinta de marti a partidului si era de asteptat sa fie stabilita data.

Liviu Dragnea: Zece ani de razboi si galagie politica au facut ca Romania sa rateze oportunitati serioase de dezvoltare

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata seara, la Hunedoara, cu prilejul conferintei judetene de alegeri, ca va continua sa promoveze ideea unei politici a dialogului, mentionand ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )