Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: OUG 13 este abrogata. Am inteles ca se mai cauta inca un pretext de enervare. Nu vi se pare ca discutam despre nimic?

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea: OUG 13 este abrogata. Am inteles ca se mai cauta inca un pretext de enervare. Nu vi se pare ca discutam despre nimic?

Presedintele PSD Liviu Dragnea sustine ca OUG nr. 13 este abrogata, deci n-ar trebui sa fie respinsa si prin votul Parlamentului. Liderul PSD crede ca toata discutia pe tema OUG 13 ascunde, de fapt, un nou pretext de enervare. Cat despre relatia cu premierul Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea spune ca este foarte buna si ca nu se poate vorbi despre o ruptura in partid. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea: OUG 13 este abrogata. Am inteles ca se mai cauta inca un pretext de enervare. Marea ruptura din PSD nu exista

Presedintele PSD Liviu Dragnea sustine ca OUG nr. 13 este abrogata, deci n-ar trebui sa fie respinsa si prin votul Parlamentului. Liderul PSD crede ca toata discutia pe tema OUG 13 ascunde, de fapt, un nou pretext de enervare. Cat despre relatia cu premierul Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea spune ca este foarte buna si ca nu se poate vorbi despre o ruptura in partid.

Birchall: In legatura cu OUG 13, punctul de vedere al Guvernului este clar; trebuie o analiza a Codurilor penale

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a declarat la minister ca punctul de vedere al Guvernului in legatura cu OUG 13 este foarte clar, respectiv sustinerea abrogarii, iar in ceea ce priveste Codurile penale ea spune ca este necesara o.

Liviu Dragnea, dupa ce abuzul in serviciu a fost dezincriminat de o instanta din Alba Iulia: Guvernul a avut dreptate. Daca OUG 13 nu era abrogata, nu apareau astfel de decizii (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, ca decizia instantei de la Alba Iulia privind incetarea imediata a unei pedepse cu inchisoarea, constatand ca abuzul in serviciu a fost.

ANALIZA REZIST. Desi PSD promite ca va vota abrogarea OUG 13, Ordonanta 14 este amenintata de secretomanie si amanari. Actiunile majoritatii ridica mari semne de intrebare

Liviu Dragnea promite aprobarea rapida a Ordonantei 14, dar actiunile majoritatii parlamentare ridica semne de intrebare.

Mihai Chirica, la Digi24: Nu sunt multumit de felul in care Liviu Dragnea conduce partidul. A pus in pericol PSD/ Ar fi necesar un congres PSD, dar nu acum, poate in vara

Primarul Iasiului Mihai Chirica, vicepresedinte PSD, a declarat in emisiunea In fata ta difuzata duminica de Digi 24, ca nu este multumit de felul in care Liviu Dragnea conduce partidul, precizand ca, potrivit prognozelor sociologice, a pus partidul in pericol prin actiunile sale. Chirica a mai afirmat ca a ar fi necesar un congres PSD, insa nu acum cand spiritele sunt incinse, ci dupa calmarea situatiei, posibil in vara. Totodata, primarul Iasiului considera ca este necesara o schimbare de leadership si in managementul politic, pentru ca politica conducerii cu pumnul de fier nu mai este adecvata.

Liviu Dragnea, intepatura la adresa lui Sorin Grindeanu: Nu vorbesc aici, nu suntem la restaurant

Relatiile intre Liviu Dragnea, liderul PSD si premierul Sorin Grindeanu par sa nu mai fie atat de stranse pe cat erau. Totul s-a schimbat atunci cand Grindeanu a fost surprins cand.

EROAREA Liviei Stanciu care poate duce la ANULAREA condamnarii lui Liviu Dragnea. Expert in drept penal: Exista precedent in acest sens si chiar am avut cauze care s-au rejudecat

O bomba juridica este pe cale sa explodeze in lumea politica romaneasca. Condamnarea la 2 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumului primita de Liviu Dragnea ar pu.

Liviu Dragnea, asteptat la inalta Curte. Ce fosti politicieni mai trebuie sa vina azi la instanta suprema

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) dezbat, marti, un nou termen in dosarul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la DGASPC Teleorman. Pe langa acesta, la intanta suprema sunt asteptati, avand termene in alte procese, fosti politicieni ca Bogdan Olteanu, Sebeastian Ghita sau Dan Sova.

Hidrocentrala de la Seaca, cea mai gogonata promisiune facuta de Liviu Dragnea locuitorilor din Teleorman

In 2014, Liviu Dragnea le promitea teleormanenilor o hidrocentrala de 2 miliarde de euro, construita de o companie chineza in localitatea Seaca si finantata de Guvernul roman in colaborare cu cel bulgar. in comuna in care si Ceausescu a vrut sa ridice o hidrocentrala nu s-a intampat, insa, nimic.

Liviu Dragnea, arogant cu jurnalistii care-l asteptau la declaratii: Sincer, suntem la restaurant? Nu pot la orele voastre

Presedintele Camerei Deputatilor si liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, a refuzat, luni, dupa sedinta Birourilor Permanente reunite sa discute cu jurnalistii care il asteptau.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )