Libnet.ro
UNICEF

15:00

Liviu Dragnea: Pana la alegeri o sa fiu si viu si liber si eu si domnul Tariceanu. Binomul nu mai e de actualitate

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea: Pana la alegeri o sa fiu si viu si liber si eu si domnul Tariceanu. Binomul nu mai e de actualitate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca are convingerea ca pana la alegerile parlamentare va fi viu si liber, lucru valabil si pentru copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu, sustinand totodata ca binomul SRI-DNA nu mai e de actualitate. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea ameninta cu anticipate in cazul in care presedintele Klaus Iohannis nu numeste premierul PSD-ALDE

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara ca s-ar putea ajunge la alegeri anticipate daca Iohannis nu va desemna premierul PSD-ALDE dupa alegerile parlamentare, potrivit.

Liviu Dragnea: Realist vorbind, este imposibil sa instalam un guvern bun in perioada urmatoare

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a explicat, duminica, la Editie Speciala, de la postul Antena3, care sunt planurile PSD in privinta Guvernului Ciolos, impotriva caruia ar putea fi depusa o motiune de cenzura. Liviu Dragnea a explicat de ce acum si de ce au votat pentru investirea acestui executiv.

Liviu Dragnea anunta o premiera la alegerile parlamentare: Cred ca va fi prima data cand nu voi trimite pe nimeni de la Bucuresti in niciun judet

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat duminica seara ca pentru prima data la alegerile parlamentare vor candida doar membri din organizatiile PSD din judete. Acesta a mai precizat ca nu va fi impus niciun ca.

Liviu Dragnea, despre excluderea lui Gabriel Oprea din sistem: S-a apropiat prea mult de soare, de zona 0 a puterii

Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca fostul lider al UNPR, Gabriel Oprea s-a apropiat prea mult de soare si tocmai de aceea a fost eliminat de sistem, potrivit stiripesurse. ro. Gabriel Oprea.

Cum explica Liviu Dragnea ruptura PSD de Guvernul Ciolos: Motiunea poate fi reactivata oricand

PSD nu-si mai doreste un Guvern care sa-l aiba la conducere pe Dacian Ciolos. Liviu Dragnea i-a declarat Oanei Zamfir, in cadrul unei editii speciale la Antena 3, ca partidul nu va vota bugetul propus de.

Liviu Dragnea: PSD va propune si va sustine un premier PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit la Editie Speciala despre conditiile in care PSD va putea forma un guvern dupa alegerile parlamentare si a comentat care sunt sansele ca el sa fie.

Liviu Dragnea face lumina in cazul plantatiei de cafea din Brazilia: Poate ca...

Dupa ce a aparut informatia in presa ca ar fi proprietarul unui plantatii de cafea in Brazilia, Liviu Dragnea a dezmintit acest zvon, duminica, la Editie Speciala. Nu am.

Liviu Dragnea: Este imposibil sa instalam un guvern bun in perioada urmatoare

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a explicat, duminica, la Editie Speciala, care sunt planurile PSD in privinta Guvernului Ciolos, impotriva caruia ar putea fi depusa o motiune de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )