Libnet.ro
UNICEF

18:30

Liviu Dragnea face lumina in cazul plantatiei de cafea din Brazilia: Poate ca...

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea face lumina in cazul plantatiei de cafea din Brazilia: Poate ca...

Dupa ce a aparut informatia in presa ca ar fi proprietarul unui plantatii de cafea in Brazilia, Liviu Dragnea a dezmintit acest zvon, duminica, la Editie Speciala. Nu am. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Realist vorbind, este imposibil sa instalam un guvern bun in perioada urmatoare

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a explicat, duminica, la Editie Speciala, de la postul Antena3, care sunt planurile PSD in privinta Guvernului Ciolos, impotriva caruia ar putea fi depusa o motiune de cenzura. Liviu Dragnea a explicat de ce acum si de ce au votat pentru investirea acestui executiv.

Liviu Dragnea: PSD va propune si va sustine un premier PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit la Editie Speciala despre conditiile in care PSD va putea forma un guvern dupa alegerile parlamentare si a comentat care sunt sansele ca el sa fie.

Liviu Dragnea: Este imposibil sa instalam un guvern bun in perioada urmatoare

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a explicat, duminica, la Editie Speciala, care sunt planurile PSD in privinta Guvernului Ciolos, impotriva caruia ar putea fi depusa o motiune de.

Liviu Dragnea, increzator ca PSD si ALDE pot trece o motiune de cenzura

PSD si ALDE au majoritate in Parlament pentru a putea trece o motiune de cenzura si legi importante, a sustinut, joi, presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea. Am vazut reactiile mai.

Liviu Dragnea: Stabilirea datei alegerilor in 11 decembrie ar fi o lipsa de respect fata de romani

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca nu doreste ca alegerile parlamentare sa fie organizate in luna decembrie, pentru ca atunci romanii intra in spiritul sarbatorilor si nu trebuie tulburati cu dispute politice, considerand ca o astfel de masura ar arata lipsa de respect.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )