Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liviu Dragnea s-a decis. Va candida la sefia PSD. Cand va face anuntul oficial

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea s-a decis. Va candida la sefia PSD. Cand va face anuntul oficial

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, miercuri, ca tocmai duminica va anunta daca va candida la sefia PSD. Dragnea a mai precizat ca nu poate spune inca daca va candida la presedintia PSD, dar lucreaza la un program politic . continuă pe România Liberă

Robert Negoita a anuntat ca nu va mai candida la sefia PSD: Fac parte din echipa Liviu Dragnea si il sustin impreuna cu PSD Bucuresti (VIDEO)

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a anuntat mieruri seara, printr-un mesaj video postat pe Facebook, ca nu va mai candida la functia de presedinte al PSD, in conditiile in care Liviu Dragnea a anuntat ca.

Liviu Dragnea va anunta DUMINICA daca va candida la sefia PSD

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, miercuri, ca tocmai duminica va anunta daca va candida la sefia PSD. Dragnea a mai precizat ca nu poate spune inca daca va candida la presedintia PSD, dar lucreaza la un program politic .

Liviu Dragnea, despre candidatura sa la sefia PSD: Cred ca e generala sustinerea fata de mine. Cand va face anuntul oficial

Prezent la conferinta judeteana in care membrii PSD Dambovita si-au ales conducerea, presedintele interimar al partidului, Liviu Dragnea, a declarat ca toate organizatiile din tara ii sustin candidatura la conducerea social-democratilor. Dragnea a aratat ca el la sefia PSD si Ponta la Guvern fac echipa foarte buna.

Dragnea inca se gandeste daca sa candideze la sefia PSD

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, luni, la finalul sedintei Comitetului Executiv, ca inca nu a luat o decizie privitoare la candidatura sa la conducerea partidului.

Liviu Dragnea, sustinut de organizatia PSD din Mehedinti

Organizatia judeteana PSD Mehedinti il va sustine pe Liviu Dragnea pentru functia de presedinte al PSD la Congresul extraordinar din 18 octombrie, a declarat presedintele PSD Mehedinti, Aladin Georgescu.

VIDEO Candidatura surpriza la sefia PSD. Robert Negoita: Sunt decis sa candidez pentru functia de presedinte al PSD. Partidul este intr-o situatie delicata - Premierul cu dosar penal si presedintele interimar condamnat

Primarul Sectorului 3 Robert Negoita, proaspat lider al PSD Bucuresti, a anuntat ca isi va candida pentru functia de presedintele al partidului la alegerile din 11 octombrie, vorbind de faptul ca partidul se afla intr-un moment crucial, avand un premier inculpat si un presedinte interimar condamnat in prima instanta. Candidatura sa este surprinzatoare intrucat pe 10 septembrie, dupa ce a fost ales in unanimitate presedinte al Organizatiei PSD Bucuresti a fost singurul candidat), a adoptat o rezolutie prin care cerea organizarea Congresului partidului in prima jumatate a lunii octombrie, motivul fiind tocmai ca Liviu Dragnea si conducerea partidului sa capete legitimitate. Senatorii Daniel Savu si Serban Nicolae sunt cei care au mai anuntat ca vor candida la sefia partidului. Liviu Dragnea inca nu a facut acest anunt oficial.

Robert Negoita se retrage din cursa pentru sefia PSD si il sustine pe Liviu Dragnea

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, care anuntase ca va candida pentru sefia PSD, a anuntat miercuri seara, pe pagina sa de Facebook, ca renunta la candidatura si ca-l va sustine pe Liviu Dragnea pentru aceasta pozitie. Proaspatul lider al PSD Bucuresti, anuntase marti ca va candida pentru functia de presedintele al partidului la alegerile din 11 octombrie, vorbind de faptul ca partidul se afla intr-un moment crucial, avand un premier inculpat si un presedinte interimar condamnat in prima instanta.

Candidat doar o zi: Robert Negoita se retrage din cursa pentru sefia PSD si anunta ca il sustine pe Dragnea

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a anuntat, miercuri seara, ca isi retrage intentia de a candida pentru functia de presedinte al PSD, in conditiile in care va candida Liviu Dragnea, mentionand ca face pare din echipa acestuia si il sustine impreuna cu PSD Bucuresti in acest demers, relateaza Mediafax.

Robert Negoita se retrage din cursa pentru sefia PSD

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a anuntat, miercuri seara, ca isi retrage intentia de a candida pentru functia de presedinte al PSD, in conditiile in care va candida Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, despre lupta pentru sefia PSD, la Adevarul Live, la ora 15.00

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, va vorbi, miercuri, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, despre Congresul PSD, contracandidatii sai in cursa pentru sefia social-democratilor, dar si decizia ramanerii la Guvernare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )