Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: il sprijin pe Robert Cazanciuc ca ministru al Justitiei. Nu as vrea sa mai vad politicieni ca vin sa-si dea cu parerea despre justitie

B1 B1,
Liviu Dragnea: il sprijin pe Robert Cazanciuc ca ministru al Justitiei. Nu as vrea sa mai vad politicieni ca vin sa-si dea cu parerea despre justitie

Presedintele interimar al PSD a declarat ca il sprijina pe ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, si ca nu vrea sa mai vada politicieni comentand dosare sau sentinte, scrie Digi 24. Declaratia lui Dragnea. continuă pe B1

Liviu Dragnea, atitudine interesanta fata de justitie. il sprijin pe Robert Cazanciuc la Ministerul Justitiei

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca o sa aiba o atitudine foarte interesanta fata de justitie, in sensul ca nu trebuie sa se vorbeasca despre ea, adaugand ca il sustine pe.

Conducerea CSM a discutat cu ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, si cu presedintele comisiei juridice din Camera Deputatilor, Bogdan Ciuca, o modificare cheie a legilor justitiei: schimbarea procedurii de numire a procurorilor - sefi

Conducerea CSM s-a intalnit, vineri dimineata, cu ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc si cu presedintele Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, Bogdan Ciuca, pentru a discuta trimiterea catre parlament, in procedura de urgenta, a unui set de modificari privind legile justitiei, au declarat pentru HotNews. ro surse judiciare. Potrivit acestora, pe langa o serie de modificari inofensive, printre propuneri s-ar numara schimbarea procedurii de numire a procurorilor in functii de conducere. Astfel, numirile ar urma nu mai fie initiate de ministrul justitiei, ci de sectia de procurori a CSM. Numirea efectiva va fi facuta, ca si pana acum, de presedintele Klaus Iohannis. UPDATE: CSM neaga, intr-un comunicat, ca s-ar fi discutat despre vreun proiect de lege referitor la modificarea procedurii de numire si sustine ca declaratiile presedintelui CSM, care a admis intr-o declaratie pentru EVZ ca s-a discutat acest subiect, au fost scoase din context. Vezi in articol comunicatul integral.

Reactia ministrului Justitiei in cazul elevei violate. Robert Cazanciuc: Dincolo de emotie trebuie sa respectam procedurile

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, miercuri, ca va demisiona daca acest lucru va ajuta la infaptuirea justitiei. Reactia ministrului vine dupa ce premierul Victor Ponta i-a transmis ca ar fi mai.

Robert Cazanciuc, despre cazul celor sapte violatori din Vaslui: Inspectia o sa dea o solutie saptamana urmatoare. Daca demisia mea ajuta la infaptuirea justitiei, cu siguranta o voi face si pe asta (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat miercuri, cu privire la cazul celor sapte violatori din Vaslui, ca CSM-ul urmeaza sa dea o solutie saptamana urmatoare. Inspectia o sa dea o solutie s.

Victor Ponta s-a rastit la Robert Cazanciuc cerand masuri in cazul tinerei violate din Vaslui: Povesti! Povesti am mai auzit!

Premierul Victor Ponta a cerut ministrului justitiei sa caute masuri pentru cazul tinerei violate din Vaslui si s-a rastit la Robert Cazanciuc atunci cand i-a raspuns ca a fost sesizata Inspectia Judiciara in acest caz. Povesti! Povesti am mai auzit!, a ridicat tonul Victor Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Totodata a lansat si critici la adresa CSM, spunand ca nu permite politicienilor sa comenteze asupra cazurilor din justitie. Premierul a criticat societatea care se bucura doar cand vede politicieni arestati preventiv, in timp ce infractorii periculosi pot sta acasa bine-merci. Ponta i-a mai spus lui Cazanciuc ca mai bine sa-si dea demisia daca nu reuseste sa convinga CSM sa ia masuri in acest caz.

Victor Ponta, catre Robert Cazanciuc: Daca CSM nu ia masuri in cazul celor sapte violatori de la Vaslui, mai bine va dati demisia (VIDEO)

Premierul Victor Ponta i-a cerut Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, sa isi dea demisia daca CSM nu ia masuri in cazul celor sapte violatori de la Vaslui. Daca CSM nu ia masuri, mai bine va dati demisia,.

Robert Cazanciuc, despre cazul celor sapte tineri din Vaslui, eliberati din arest: Justitia se face in sala de judecata si doar atat

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a vorbit despre cazul celor sapte tineri din Vaslui, eliberati din arest dupa ce au violat o fata, spunand ca justitia se face in sala de judecata si doar atat,.

Robert Cazanciuc, despre inchisorile din Romania: Cel putin patru penitenciare vor fi relocate si inchise. E o incercare de a aduce conditiile din penitenciare daca nu la standarde europene, macar la conditii decente

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a afirmat, marti, ca Romania are nevoie de circa 10. 000 de locuri civilizate in penitenciare. Drept urmare, patru astfel de structuri vor fi inchise si relocate pentru ca.

Liviu Dragnea: Vreau sa o sprijin pe Rovana. Cred ca are o capacitate deosebita de a reconstrui departamentele PSD (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, dupa ce a purtat discutii cu presedinta Consiliului National al formatiunii, Rovana Plumb, ca o va sprijini pe aceasta pentru a reconstrui.

Proaspatul sef al PSD, Liviu Dragnea, vrea colaborare cu Iohannis

Liviu Dragnea, noul presedinte interimar al PSD, spune ca este dispus sa colaboreze cu presedintele Klaus Iohannis. Asta se intampla pentru ca Dragnea are in plan proiecte marete pentru Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )