Libnet.ro
UNICEF

22:30

Liviu Dragnea: Stilul si cuvintele lui Iohannis au facut PSD sa paraseasca sala de plen. Mi s-a parut civilizat sa ascult pana la final

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea: Stilul si cuvintele lui Iohannis au facut PSD sa paraseasca sala de plen. Mi s-a parut civilizat sa ascult pana la final

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, la Parlament, ca stilul si cuvintele adresate de Klaus Iohannis in plenul reunit al Parlamentul, precum si frustrarea si revolta din ultimele zile i-au facut pe parlamentarii PSD sa paraseasca sala. Pe de alta parte, liderului PSD i s-a parut civilizat sa asculte pana la final mesajul sefului statului. continuă pe Adevărul

Dragnea: Stilul si cuvintele lui Iohannis au facut PSD sa paraseasca sala de plen; mi s-a parut civilizat sa ascult pana la final

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, la Parlament, ca stilul si cuvintele adresate de Klaus Iohannis in plenul reunit al Parlamentul, precum si frustrarea si revolta din ultimele zile, i-au facut pe parlamentarii PSD sa.

Liviu Dragnea, dupa discursul lui Iohannis: I-am spus la plecare ca in continuare sper sa facem pace in Romania (...) Suspendarea nu e o solutie (VIDEO)

Klaus Iohannis a avut marti in plenul Parlamentului un discurs extrem de dur la adresa majoritatii parlamentare si a guvernului, acuzandu-i ca in loc sa se ocupe de promisiunile facute in.

Liviu Dragnea, atac la Klaus Iohannis: ANAF trebuie sa cerceteze daca presedintele a platit impozitele. E vorba de niste case luate pe fals (VIDEO)

Ministerul de Finante si ANAF trebuie sa dea un raspuns la scandalul iscat, dupa ce mai multe voci au sustinut ca presedintele Klaus Iohannis nu si a platit impozitele pe vremea cand era profesor.

Liviu Dragnea ii da replica lui Klaus Iohannis: Noi nu facem nimic impotriva presedintelui. Suspendarea nu a fost si nu va fi o solutie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a oferit mai multe declaratii dupa discursul presedintelui Iohannis din Parlament. Liviu Dragnea a transmis ca vrea pace in Romania, dar a facut precizarea ca presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre divizare.

Gabriel Liiceanu ii explica lui Liviu Dragnea cine manipuleaza protestul anti-PSD: Fiecare protestatar este manipulat de cel mai mare manipulator pe care-l cunoaste omenirea

Filosoful si scriitorul Gabriel Liiceanu i-a explicat liderului infractor al PSD, Liviu Dragnea, cine manipuleaza protestul urias impotriva PSD care are loc in toate orasele mari de doua saptamani.

Liviu Dragnea, singur si fara sprijin! Un alt membru PSD a hotarat sa renunte

Liviu Dragnea nu mai are pe cine sase bazeze. Dupace casutede mii de persoaneprotesteazain strada, oamenii din partidul sau au inceput sase retragasi.

Liviu Dragnea: Guvernul Grindeanu nu are de ce sa demisioneze

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, ca Guvernul nu are de ce sa demisioneze in urma amplelor proteste din tara, iar dupa ce motiunea de cenzura va fi votata in Parlament, premierul Sorin Grindeanu va anunta daca il demite pe.

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea: Sper ca Iohannis sa aiba un mesaj echilibrat si un apel la calm si la stabilitate

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca se asteapta ca presedintele Klaus Iohannis sa aiba, in Parlament, un mesaj echilibrat, un apel la stabilitate, afirmand ca PSD va da aviz favorabil initiativei presedintelui de a organiza un referendum privind lupta anticoruptie.

REACTIE DURA a lui Liviu Dragnea: Exista cateva persoane in PSD care asculta de presedinte, sunt oameni infiltrati

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a acuzat luni, la finalul sedintei PSD, ca unii memebrii ai partidului pe care il conduce ar fi agenti de influenta ai presedintelui Klaus Iohannis, informeaza.

Cacealma. Ce ascunde pasul inapoi facut de PSD si Liviu Dragnea |ANALIZA

Liviu Dragnea, presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, a anuntat ca ii propune premierului sa abroge Ordonanta 13, prin care s-a modificat legislatia penala in folosul politicienilor penali. Motivul: nu vrea razboi social. Minciuna! .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )