Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea ii da replica lui Klaus Iohannis: Noi nu facem nimic impotriva presedintelui. Suspendarea nu a fost si nu va fi o solutie

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea ii da replica lui Klaus Iohannis: Noi nu facem nimic impotriva presedintelui. Suspendarea nu a fost si nu va fi o solutie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a oferit mai multe declaratii dupa discursul presedintelui Iohannis din Parlament. Liviu Dragnea a transmis ca vrea pace in Romania, dar a facut precizarea ca presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre divizare. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea, atac la Klaus Iohannis: ANAF trebuie sa cerceteze daca presedintele a platit impozitele. E vorba de niste case luate pe fals (VIDEO)

Ministerul de Finante si ANAF trebuie sa dea un raspuns la scandalul iscat, dupa ce mai multe voci au sustinut ca presedintele Klaus Iohannis nu si a platit impozitele pe vremea cand era profesor.

Liviu Dragnea, dupa discursul lui Iohannis: I-am spus la plecare ca in continuare sper sa facem pace in Romania (...) Suspendarea nu e o solutie (VIDEO)

Klaus Iohannis a avut marti in plenul Parlamentului un discurs extrem de dur la adresa majoritatii parlamentare si a guvernului, acuzandu-i ca in loc sa se ocupe de promisiunile facute in.

Liviu Dragnea: Stilul si cuvintele lui Iohannis au facut PSD sa paraseasca sala de plen. Mi s-a parut civilizat sa ascult pana la final

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, la Parlament, ca stilul si cuvintele adresate de Klaus Iohannis in plenul reunit al Parlamentul, precum si frustrarea si revolta din ultimele zile i-au facut pe parlamentarii PSD sa paraseasca sala. Pe de alta parte, liderului PSD i s-a parut civilizat sa asculte pana la final mesajul sefului statului.

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea: Sper ca Iohannis sa aiba un mesaj echilibrat si un apel la calm si la stabilitate

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca se asteapta ca presedintele Klaus Iohannis sa aiba, in Parlament, un mesaj echilibrat, un apel la stabilitate, afirmand ca PSD va da aviz favorabil initiativei presedintelui de a organiza un referendum privind lupta anticoruptie.

Reactii nervoase dupa discursul lui Iohannis: Liviu Dragnea cu mana in buzunar cand da mana cu presedintele, Tariceanu tranteste hartiile de birou si se rasteste la telefon (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a tinut marti in plenul Parlamentului un discurs extrem de critic la adresa parlamentarii PSD si a guvernului, acuzandu-i ca desi au obtinut puterea cu un scor mare.

Liviu Dragnea, despre referendumul privind lupta anticoruptie: Tema este de actualitate, dar nu trebuie fetisizata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit luni despre organizarea referendumului propus de presedintele Klaus Iohannis, cu privire la continuarea luptei impotriva coruptiei. intrebat de un.

REACTIE DURA a lui Liviu Dragnea: Exista cateva persoane in PSD care asculta de presedinte, sunt oameni infiltrati

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a acuzat luni, la finalul sedintei PSD, ca unii memebrii ai partidului pe care il conduce ar fi agenti de influenta ai presedintelui Klaus Iohannis, informeaza.

Liviu Dragnea, pentru presa straina: Am vazut milioane de oameni care ne sprijina pe noi si avem acelasi sprijin public

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, pentru o televiziune straina, ca el a vazut milioane de oameni care sprijina partidul pe care il conduce, sustinerea publica fiind aceeasi cu miscarea antiguvernamentala.

Dragnea asteapta reactia lui Iohannis: Daca dupa abrogarea ordonantei protestele continua, inseamna ca a fost un plan pentru proteste

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, vorbeste, la Romania TV, de la ora 19. 00, despre abrograrea ordonantei de urgenta care modifica legislatia penala, protestele din tara, precum si despre bugetul pe 2017.

Liviu Dragnea neaga un conflict cu premierul Grindeanu: Impreuna am luat decizia inteleapta a abrogarii OUG 13 cu speranta ca protestele vor inceta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat luni existenta unui conflict cu premierul Sorin Grindeanu, sustinand ca decizia inteleapta de abrogare a OUG 13 a fost luata de comun acord cu speranta ca incet-incet protestele vor inceta. Liderul PSD a mai sustinut ca Nu exista niciun conflict intre mine si domnul prim ministru, sustinerea mea pentru el este aceeasi. Este pentru prima data de la numirea lui Sorin Grindeanu cand el si Liviu Dragnea fac separat declaratii presei. Luni, cei doi au venit separat la dezbaterile din Parlament pe tema proiectului de buget, lucru care a reprezentat inca o premiera.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )