Libnet.ro
UNICEF

06:00

Liviu Dragnea si succesele PSD: A crescut puterea de cumparare cu 10%, au crescut salariile, pensiile, avem crestere economica mare/ Nu stiu de unde vin atacurile... de la Iohannis, de la forte straine...

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea si succesele PSD: A crescut puterea de cumparare cu 10%, au crescut salariile, pensiile, avem crestere economica mare/ Nu stiu de unde vin atacurile... de la Iohannis, de la forte straine...

Presedintele PSD Liviu Dragnea, a vorbit joi seara, la Romania TV, despre succesele majore inregistrate de guvernarea PSD si sustine ca toate sunt puse in pericol de catre atacurile permanente din ultima perioada duse impotriva PSD-ului, a sa si a oamenilor politici in general. A crescut puterea de cumparare cu 10%, au crescut salariile, pensiile, am creat locuri de munca, avem crestere economica mare. Toate aceste atacuri pun in pericol progresul inregistrat. Eu nu stiu de unde vin atacurile. unii zic ca de la Iohannis, altii ca de la forte straine. Sa terminam odata cu condamanarile date in public, la ziare, la televiziuni. , a spus Dragnea. Pe burtiera sta scris: Liviu Dragnea vorbeste despre ce a induratDragnea: Oamenilor le pot scadea veniturile, dar nu salariile. Asta trebuie sa le explice premierul protestatarilor. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea si succesele marete ale PSD: A crescut puterea de cumparare cu 10%, au crescut salariile, pensiile, avem crestere economica mare/ Nu stiu de unde vin atacurile... de la Iohannis, de la forte straine...

Presedintele PSD Liviu Dragnea, a vorbit joi seara, la Romania TV, despre succesele majore inregistrate de guvernarea PSD si sustine ca toate sunt puse in pericol de catre atacurile permanente din ultima perioada duse impotriva PSD-ului, a sa si a oamenilor politici in general. A crescut puterea de cumparare cu 10%, au crescut salariile, pensiile, am creat locuri de munca, avem crestere economica mare. Toate aceste atacuri pun in pericol progresul inregistrat. Eu nu stiu de unde vin atacurile. unii zic ca de la Iohannis, altii ca de la forte straine. Sa terminam odata cu condamanarile date in public, la ziare, la televiziuni. , a spus Dragnea. Pe burtiera sta scris: Liviu Dragnea vorbeste despre ce a induratDragnea: Oamenilor le pot scadea veniturile, dar nu salariile. Asta trebuie sa le explice premierul protestatarilor.

Cum se transeaza imunitatea parlamentarilor in era lui Liviu Dragnea |ANALIZA

PSD si ALDE au trecut, oficial, la o politica de blocare a cererilor de ridicare a imunitatii unor parlamentari. Liviu Dragnea si-a inceput mandatul de presedinte PSD promitand ca partidul sau nu se va opune solicitarilor procurorilor de anchetare a unor politicieni .

Liviu Dragnea da vina pe companii pentru scumpirea carburantilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, luni, la Alexandria, ca pretul carburantilor a crescut din cauza companiilor si nu a supraaccizei Guvernului Tudose. CITESTE SI: GRAFIC Tariceanu n-a vazut scumpiri la carburanti. intre timp, pretul unui litru de benzina a sarit de 5 lei .

Mihai Busuioc, secretar general al Guvernului apropiat de Liviu Dragnea, ar putea deveni noul sef al Curtii de Conturi - surse

Secretarul general al Guvernului Mihai Busuioc, considerat un apropiat al presedintelui PSD Liviu Dragnea, se numara printre cei care si-au depus CV-ul pentru sefia Curtii de Conturi, institutie cheie care va ramane fara presedinte si alte 5 posturi de conducere cu mandat de noua ani in luna octombrie, au precizat surse parlamentare pentru HotNews. ro. Un alt candidat pentru unul dintre aceste mandate ar fi si Cristian Socol, fostul consilier al premierului Victor Ponta, care fusese vehiculat ca posibila propunere a PSD-ALDE la conducerea BNR.

Avocata lui Liviu Dragnea face plangere la UE pe motiv ca liderul PSD ar fi fost agresat la Curtea Suprema

Avocatii lui Liviu Dragnea vor face plangere la Comisia Europeana pe motiv ca liderul PSD ar fi fost agresat in cladirea inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ).

Procesul in care este judecat liderul PSD, Liviu Dragnea, va fi reluat astazi de instanta suprema la ora 13.00

Procesul in care liderul PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, alaturi de fosta sa sotie si de fosti angajati ai DGASPC Teleorman, va fi reluat de la zero, marti, la inalta Curte de Casatie si Justitie.

FOTO Liviu Dragnea a sosit la instanta suprema, unde a fost sicanat de un mic grup de protestatari

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit marti la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se desfasoara procesul in care este judecat pentru instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman.

Procesul in care este judecat liderul PSD, Liviu Dragnea, va fi reluat astazi de instanta suprema

Procesul in care liderul PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, alaturi de fosta sa sotie si de fosti angajati ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, va fi reluat de la zero, astazi, la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Procesul in care este judecat liderul PSD, Liviu Dragnea, va fi reluat marti de instanta suprema

Procesul in care liderul PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, alaturi de fosta sa sotie si de fosti angajati ai DGASPC Teleorman, va fi reluat de la zero, marti, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, scrie news. ro.

Sub presiunea lui Liviu Dragnea, ANRE a decis amanarea scumpirii gazelor cu o luna

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) a decis sa amane cu o luna scumpirea cu 6% a gazelor, in urma atacurilor repetate ale sefului PSD Liviu Dragnea la adresa institutiei. Astfel, Comitetul de Reglementare al ANRE a hotarat ca scumpirea de 6% sa nu se mai produca pe 1 octombrie, ci pe 1 noiembrie. In ciuda acestei decizii, Liviu Dragnea a continuat atacurile. Cei de la ANRE vad ca sunt foarte romani, intre ghilimele, a spus Liviu Dragnea pe 2 octombrie, desi ANRE luase decizia de amanare cu cinci zile in urma, pe 28 octombrie. ANRE a cedat presiunilor politice in ciuda faptului ca este o institutie autonoma.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )