Libnet.ro
UNICEF

09:45

Liviu Dragnea: Tot raul vine de la George Soros. Vor doar sa ma inlature pe mine si sa distruga PSD

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea: Tot raul vine de la George Soros. Vor doar sa ma inlature pe mine si sa distruga PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, la postul de televiziune Romania TV, ca marele sau dusman si al PSD-ului este miliardarul american George Soros. continuă pe România Liberă

Seful PSD, Liviu Dragnea: Luni o sa avem o sedinta a coalitiei, la care vor fi invitati si premierul Mihai Tudose si mai multi ministri

O sedinta a coalitiei de guvernare, la care vor fi invitati premierul Mihai Tudose si mai multi ministri, va avea loc, luni. in cadrul intrevederii se vor discuta concluziile primei saptamani de guvernare si care este calendarul de actiuni pentru perioada urmatoare, a anuntat seful PSD, Liviu Dragnea, la Parlament.

Dragnea: Ancheta DNA nu are nicio legatura cu mine, eu nu am afaceri in Brazilia; totul pleaca de la George Soros

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la Romania TV, ca ancheta DNA privind aspecte publicate in urma investigatiei jurnalistice a Rise Project nu il vizeaza, deoarece el nu are nicio afacere in Brazilia si nu a transferat bani in aceasta tara, totul pornind de la George Soros, care este, in opinia sa, un personaj malefic.

Liviu Dragnea, despre acuzatiile care i se aduc: Totul pleaca de la Soros

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara ca nu are nicio afacere in Brazilia sau in alta tara si a precizat ca totul pleaca de la omul de afaceri George Soros,.

Liviu Dragnea despre dezvaluirile Rise Project: Nu am afaceri nici in Brazilia, nici in alta parte. Vor sa ma inlature si sa distruga PSD. Soros e un personaj malefic, nu voi ceda in fata lui

Presedintele PSD Liviu Dragnea a sustinut duminica seara, la Romania Tv, ca Nu am afaceri nici in Brazilia, nici in alta parte. Este o realitate. Dragnea sustine ca E o campanie impotiva mea si a PSD. Vor sa ma inlature si sa distruga PSD. Noi am vrut pace in Romania, se pare ca ei nu vor pace. Nu stiu cine sunt ei. O sa aflam. Nu vom mai sta ca pana acum. Nu vreau sa mai ramanem intr-o situatie in care doar sa incasam, vrem sa guvernam.

Liviu Dragnea: Nu am nicio afacere in Brazilia, Soros e de vina

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca nu are nicio afacere in Brazilia sau in alta tara si ca nu are nicio legatura cu ancheta DNA, sustinand ca totul pleaca de la omul de.

Orban: George Soros vrea sa aduca un milion de migranti in Europa cu sprijinul UE

Premierul ungar, Viktor Orban, a afirmat, intr-un interviu pentru radioul public, ca Bruxellesul aplica planul lui George Soros privind imigratia si ca cetatenii unguri ar trebui informati in.

TENTATIVA DE CENZURA?! ANAF, in control la Rise Project dupa dezvaluirile despre Liviu Dragnea in Brazilia

ANAF a descins, joi, la organizatia jurnalistica Rise Project. Controlul Fiscului vine la doar cateva zile dupa ce platforma a publicat o ancheta despre legaturile lui Liviu Dragnea din Brazilia. De.

TENTATIVA DE CENZURA?! ANAF, in control la Rise Project dupa dezvaluirile despre Liviu Dragnea in Brazilia (VIDEO)

ANAF a descins, joi, la organizatia jurnalistica Rise Project. Controlul Fiscului vine la doar cateva zile dupa ce platforma a publicat o ancheta despre legaturile lui Liviu Dragnea din Brazilia. De.

EXCLUSIV Cum a ajuns fosta vila cu 11 camere din Busteni a lui Sergiu Cunescu la o firma in care asociati sunt oameni din anturajul Tel Drum. Plus: O legatura directa cu fiul lui Liviu Dragnea

Undeva pe un varf de munte se inalta pe trei nivele o vila cu 11 camere, teresa si balcoane de pe care se poate vedea excelent partia de schi din Busteni. Este o casa de vacanta detinuta de o firma care are ca actionari oameni din anturajul Tel Drum si SP Investment Management SRL, societate detinuta pana recent in proportie de 90% de Valentin Stefan Dragnea, fiul liderului PSD. Dupa ce am inceput investigatiile cu afacerile fiului, toate partile sociale din firma au fost transferate pe numele lui Liviu Ilie Dragne fara a la sfarsit). Acesta are profilul unui interpus al familiei Dragnea, omniprezent in societatile la care Dragnea Jr. detine actiuni. Nici reprezentatii firmei Interfrigo, nici fiul lui Liviu Dragnea n-au putut fi contactati pana la ora publicarii anchetei pentru un punct de vedere.

Liviu Dragnea sustine ca nu exista neintelegeri cu premierul Tudose: Am constatat amandoi ca ne-am certat fara sa ne vedem

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat existenta unor neintelegeri intre el si noul premier, Mihai Tudose. Am avut o discutie cu domnul prim-ministru Tudose. De fapt, vineri, dupa sedinta de Guvern, am lucrat impreuna in weekend. I-am spus de duminica faptul ca, marti sau miercuri, va aparea informatia ca ne-am certat. Luni nu ne-am intalnit, fiindca eu am fost racit cobza, cred ca e si asta o infractiune, . ) iar el a lucrat de dimineata pana noaptea la Guvern si am constat amandoi ca ne-am certat fara sa ne vedem. Nu este niciun fel de adevar aici, a declarat Liviu Dragnea la Romania Tv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )