Libnet.ro
UNICEF

05:00

Liviu Dragnea vrea COD DE CONDUITA pentru parlamentari

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea vrea COD DE CONDUITA pentru parlamentari

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, joi, dupa votarea Codului Fiscal, ca alaturi de Opozitie lucreaza la un Cod de Conduita pentru parlamentari care, in cele din urma, sa duca la credibilizarea Parlamentului. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea nu vrea un razboi cu Klaus Iohannis: imi asum nedorinta mea de a ataca cu orice pret presedintele Romaniei (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus luni ca doreste un climat politic de dialog care va favoriza Romania si ca nu doreste un razboi cu presedintele Klaus Iohannis. intrebat daca acest climat.

Anuntul important facut de Liviu Dragnea despre noul Cod fiscal

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca noul Cod fiscal se afla intr-o procedura accelerata in Parlament, fiind asteptat sa treaca de plenul Senatului marti, iar joi de cel al.

Liviu Dragnea a vorbit cu Alina Gorghiu despre un demers comun prin care Parlamentul Romaniei sa fie recredibilizat: Nu este corect ca aceasta institutie sa nu fie vazuta cum trebuie (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, dupa votul din Camera Deputatilor pe Noul Cod Fiscal, ca a vorbit cu Alina Gorghiu, copresedinte PNL, despre un plan comun de actiuni si masuri pentru.

Liviu Dragnea: Votul final pe Codul Fiscal, marti in Senat si joi in Camera Deputatilor

Votul final pentru proiectul noului Cod Fiscal are loc marti dupa-amiaza la Senat si joi la pranz in Camera Deputatilor, a anuntat marti presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: Codul Fiscal este in aceasi forma, dar unele masuri vor fi adoptate etapizat. Sunt multumit ca am avut consens (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, dupa votul din Camera Deputatilor pe Noul Cod Fiscal, ca este bine ca acesta a fost adoptat, precizand ca are aceasi forma ca la inceput doar ca,.

Dragnea: Noul Cod fiscal ar putea fi promulgat pana lunea viitoare

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca noul Cod fiscal se afla intr-o procedura accelerata in Parlament, fiind asteptat sa treaca de plenul Senatului marti, iar joi de cel al Camerei Deputatilor, astfel incat sa poata fi.

Declaratie neasteptata a lui Liviu Dragnea despre Victor Ponta

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca Victor Ponta este primul premier care a avut curajul sa propuna, prin proiectul de Cod fiscal inaintat in Parlament, masuri fiscale care sa .

Liviu Dragnea: Nu comentez dorintele lui Vasile Blaga. Nu vad de ce o motiune de cenzura ar trece, dar este un demers democratic (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus marti, dupa sedinta de coalitie, ca nu vrea sa comenteze declaratiile copresedintelui PNL Vasile Blaga legate de o posibila guvernare a liberalilor in.

Liviu Dragnea ii cere lamuriri ministrului Finantelor

Liviu Dragnea este nemultumit de comunicarea dintre partid si ministrul Finantelor, Orlando Teodorovici. Presedintele Interimar al PSD vrea sa introduca un sistem de evaluare a activitatii ministrilor, iar cei.

Liviu Dragnea: Speram sa dam joi vot pe Codul Fiscal, care a fost trimis in Parlament de un premier curajos (VIDEO)

Liviu Dragnea si-a exprimat luni, in cadrul unei sedinte ce a avut loc la Palatul Parlamentului, dorinta ca noul Cod Fiscal sa fie votat joi, informeaza B1 TV. Acesta a precizat ca noul Cod Fiscal va fi adoptat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )