Libnet.ro
UNICEF

23:45

Declaratie neasteptata a lui Liviu Dragnea despre Victor Ponta

Antena3 Antena3,
Declaratie neasteptata a lui Liviu Dragnea despre Victor Ponta

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca Victor Ponta este primul premier care a avut curajul sa propuna, prin proiectul de Cod fiscal inaintat in Parlament, masuri fiscale care sa . continuă pe Antena3

Ce spune Liviu Dragnea despre o REMANIERE a Guvernului Ponta. Ce nu exlude liderul PSD

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, duminica, dupa intalnirea cu senatorii PSD, ca in partid nu s-a discutat posibilitatea remanierii unora dintre ministrii Guvernului Ponta.

Anuntul important facut de Liviu Dragnea despre noul Cod fiscal

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca noul Cod fiscal se afla intr-o procedura accelerata in Parlament, fiind asteptat sa treaca de plenul Senatului marti, iar joi de cel al.

Liviu Dragnea, despre o posibila demitere a lui Teodorovici

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, dupa sedinta senatorilor social-democrati, ca nu are motive sa fie nemultumit de ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, iar discutiile din PSD legate de activitatea ministrilor nu au ca scop o remaniere.

Liviu Dragnea: Nu s-a vorbit in PSD despre remaniere si nici premierul nu are in gand vreo remaniere

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, faptul ca social-democratii nu au discutat posibilitatea remanierii unora dintre ministrii echipei guvernamentale conduse de Victor Ponta.

Dragnea, despre Ponta si Codul Fiscal: A avut curaj sa propuna masuri care asigura cresterea economica

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, luni, ca Victor Ponta este primul premier care a avut curajul sa propuna masuri fiscale care sa poata genera crestere economica serioasa in Romania .

In timp ce Liviu Dragnea participa la Scoala de Vara a Femeilor din PSD, Victor Ponta se afla in team building cu ministrii la Tulcea

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, participa, vineri seara, incepand cu ora 19:00, la Scoala de Vara a Femeilor Social Democrate, care are loc la Constanta. Premierul Victor Ponta si ministrii Cabinetului sau se afla, in acest timp, in team building la Tulcea. Nu este clar daca primul ministru va participa la Scoala de Vara a femeilor din PSD. In cazul in care Victor Ponta nu va fi prezent, acesta ar fi al doilea eveniment intr-o saptamana - dupa tabara de vara a tineretului PSD care a avut loc weekendul trecut la Sulina - la care Liviu Dragnea participa, iar primul ministru absenteaza.

Liviu Dragnea: Victor Ponta este primul premier care a avut curajul sa propuna Romaniei niste masuri fiscale care sa poata genera crestere economica serioasa

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, la sedinta Biroului Permanent National al PSD, ca Victor Ponta este primul premier care a avut curajul sa propuna masuri fiscale care sa poata.

Victorie pe toata linia pentru dl Liviu Dragnea

Negocierile politice la nivel de lideri de partid pe tema Codului Fiscal s-au incheiat ieri cu maxima rapiditate fara a aduce modificari substantiale fata de forma pe care o convenisera in urma cu o saptamana presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta.

Liviu Dragnea: Nu s-a vorbit despre vreo remaniere

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, afirma ca in partid nu s-a discutat posibilitatea remanierii unora dintre ministrii Cabinetului Ponta. Nu s-a vorbit in partid despre remaniere si, din cate stiu,.

Liviu Dragnea: In patru-cinci ani, PSD ar putea da un premier femeie

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, spune ca, in patru-cinci ani, partidul ar putea da un premier femeie, iar atunci Romania ar avea un prim-ministru frumos si casatorit cu un barbat, adaugand: Nu ca Victor nu este un baiat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )