Libnet.ro
UNICEF

10:45

Liviu Pop: Actiunea Fara Penali a USR incearca daramarea Guvernului prin violenta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Liviu Pop: Actiunea Fara Penali a USR incearca daramarea Guvernului prin violenta

Senatorul PSD Liviu Pop, fost Ministru al Educatiei, spune ca este normal demersul premierului V. Dancila care a trimis o scrisoare catre Comisia Europeana despre protestele din Romania plina de lucruri false. Pop spune ca e absolut. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Dialog incredibil intre Liviu Pop si o jurnalista despre cum incearca USR sa dea jos Guvernul prin violenta

Fostul ministru al Educatiei, senatorul PSD Liviu Pop, a precizat ca sustine in continuare Guvernul Dancila, acesta fiind ales in baza unui program de guvernare si s-a declarat de acord cu mesajul premierului Viorica Dancila catre liderii europeni, spunand ca USR a incercat daramarea prin violenta a Executivului, iar partenerii externi trebuie sa afle aceste lucruri.

Fara penali in functii publice. Barna: Sunt edili care au invalidat semnaturi fara motiv. Vom contesta in instanta. Primarii din tara sa nu comita abuzuri!

Initiativa USR Fara penali in functii publice, care propune revizuirea Constitutiei in acest sens, a atins pragul de minimum 20. 000 de semnaturi si urmeaza sa intre in procedura parlamentara, imediat ce primariile vor valida toate listele. Cu toate acestea, liderul USR, Dan Barna, anunta deja o serie de abuzuri in cazul mai multor comune in care edilii au decis invalidarea mai multor semnaturi, fara a avea un motiv intemeiat.

Primarul din Baia Mare, judecat pentru coruptie, a strans semnaturi pentru Fara penali in functii publice si propune campania:Fara puturosi in functii publice

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, trimis in judecata pentru fapte de coruptie, a anuntat pe Facebook, ca a strans semnaturi pentru campania Fara penali in functii publice. Acesta spune ca este o initiativa generoasa si laudabila si nu oricine poate sa acceada intr-o functie publica. De asemenea, edilul propune o noua campanie: Fara puturosi in functii publice!.

Primarul de Baia Mare, judecat pentru coruptie, a strans semnaturi pentru Fara penali si propune campania Fara puturosi in functii publice

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, trimis in judecata pentru fapte de coruptie, a anuntat pe Facebook, ca a strans semnaturi pentru campania Fara penali in functii publice. Acesta spune ca este o initiativa generoasa si laudabila si nu oricine poate sa acceada intr-o functie publica. De asemenea, edilul propune o noua campanie: Fara puturosi in functii publice!.

Catalin Chereches, primarul judecat pentru coruptie si ales de dupa gratii, a semnat initiativa Fara penali in functii publice

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, trimis in judecata pentru fapte de coruptie, a anuntat ca sustine initiativa cetateneasca de revizuire a Constitutiei Fara penali in functii.

Initiativa Fara penali a strans cele 20.000 de semnaturi necesare din 20 de judete plus Bucuresti

Initiativa Fara penali in functii publice a strans cele 20. 000 de semnaturi necesare din 20 de judete plus Bucuresti, potrivit unui mesaj publicat pe pagina de Facebook .

Ecaterina Andronescu, catre Liviu Pop: Ma simt jignita de dumneavoastra cu apelativul sorosista

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu i-a transmis lui Liviu Pop ca s-a simtit jignita de apelativul sorosista pe care acesta l-a folosit la adresa ei, potrivit Mediafax . Andronescu a cerut, intr-o scrisoare deschisa, membrilor PSD ca Liviu.

Razboi in PSD. Liviu Pop a facut-o sorosista pe Ecaterina Andronescu. Ma simt jignita. Eu mi-am luat toate zoaiele pamantului

Ecaterina Andronescu, senator PSD, i-a transmis colegului sau de partid Liviu Pop ca s-a simtit jignita de apelativul sorosista pe care acesta l-a folosit la adresa ei. Afirmatia vine in contextul in care Ecaterina Andronescu i-a cerut lui Liviu Dragnea, intr-o scrisoare deschisa, sa se retraga de la sefia partidului, iar Guvernul Dancila sa fie inlocuit cu un nou Executiv, mai competent.

RAZBOI iN PSD! Liviu Pop o ATACA DUR pe Ecaterina Andronescu: E ridicol, absurd

Fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop a criticat dur scrisoarea transmisa de colega sa Ecaterina Adronescu pe contul sau de socializare. De asemenea, Pop a catalogat cererea Ecaterinei Andronescu, de inloc.

Ecaterina Andronescu, la adresa lui Liviu Pop: Ma simt jignita de dumneavoastra cu apelativul sorosista

Ecaterina Andronescu i-a transmis colegului sau din PSD, Liviu Pop, ca s-a simtit jignita de o afirmatie pe care a facut-o. Acesta a numit-o sorosista. Eu am vrut sa trag un semnal pentru.

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )