Libnet.ro
UNICEF

14:16

Locuri de munca in strainatate in 2015: cele mai cautate domenii

Adevărul Adevărul,
Locuri de munca in strainatate in 2015: cele mai cautate domenii

Persoanele care lucreaza in IT, inginerii, medicii si constructorii au cele mai mari sanse sa gaseasca locuri de munca in strainatate in 2015, sustin specialistii in recrutare. Tarile care cauta forta de munca din Romania sunt Irlanda, Germania si Elvetia, state care ofera salarii intre 2. 700 si 10. 000 de euro, in cazul medicilor. continuă pe Adevărul

Afaceri profitabile in 2015. Cele mai bune domenii de investitii in Romania

Afaceri profitabile in 2015. Cultivarea trufelor, realizarea unei plantatii de fructe goji, deschiderea unei covrigarii sau a unei saormarii sunt printre cele mai potrivite pentru deschiderea unei firme, alaturi dezvoltarea unei aplicatii. Dupa cele mai bune idei de afaceri in agricultura, Adevarul va prezinta si cateva idei de afaceri profitabile in 2015.

Programul Rabla va continua si in 2015. Cele mai multe casari s-au facut in 2014 in Bucuresti, Prahova si Arges

Cele mai multe tichete Rabla pentru masini casate au fost eliberate anul trecut in Capitala, in judetul Prahova si judetul Arges si, in premiera, au fost suplimentate tichetele pentru persoane juridice, programul fiind foarte popular, astfel ca acesta va continua in 2015, a declarat Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului.

Cum vom fi influentati de tehnologie in 2015: Cele mai importante tendinte

Aproape se incheie luna ianuarie si mai avem 11 dintr-un an plin. Sunt cateva tendinte pe care le vom vedea in 2015, iata cateva dintre acestea.

Mallurile Vitan si Plaza au dat startul reducerilor de iarna. Care sunt cele mai cautate magazine in aceasta perioada

Pana pe 15 februarie, in mallurile Plaza si Vitan din Capitala vor avea loc reducerile de iarna. De asemenea, clientii dornici de cumparaturi pot castiga premii in valoare de 10. 000 de lei la tombolele iernii Fidelicard.

Ce au gasit in bucataria unuia din cele mai cautate restaurante chinezesti. Localul a fost inchis pe loc

Mancarea chinezeasca si-a facut loc in gastronomia internationala, fiind foarte apreciata de milioane de oameni. Aromele, combinatiile de gusturi si texturi i-au adus pe chinezi in topul preferintelor atunci.

Uber, aplicatia care a bagat spaima in taximetristi, spune ca poate crea 50.000 de locuri de munca in Europa in 2015

Uber, aplicatia care permite aproape oricarui sofer sa devina taximetrist, promite prin vocea CEO-ului Travis Kalanick ca poate crea 50. 000 de locuri de munca in Europa anul acesta, ca parte a unei expansiuni fara precedent. Uber a fost intens criticata in ultimele saptamani din cauza unor incidente cu soferii sai, dar si din cauza ca se lanseaza in multe orase fara a-i pasa de legislatia din domeniul taximetriei. Travis Kalanick a indulcit tonul fata de taxi-urile clasice si spune ca unele legi au scopul lor, dar Uber poate fi o solutie in locurile cu somaj mare. Uber isi pregateste si intrarea in Romania unde a inceput recrutarile pentru filiala din Bucuresti.

Scoate CV-ul la atac: domeniile in care ai cele mai mari sanse sa semnezi contractul de munca

Daca vrei sa scapi de jobul pe care il ai acum si care nu-ti da nicio directie de incredere in cariera, deschide CV-ul, prezinta-te in cea mai buna varianta de pana acum si iesi la atac. Pentru asta, iti aratam care sunt domeniile si pozitiile cele mai.

Care sunt cele mai importante bariere in dezvoltarea profesionala a femeilor

Una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale de asistenta la nivel global a lansat un studiul conform caruia egalitatea de gen genereaza performante mai bune in companii, cercetare care are la baza un sondaj derulat in randul a 400 de lideri din companii din intreaga lume, ca raspuns la un raport World Economic Forum din octombrie 2014, care estima ca egalitatea de gen la locul de munca, la nivel mondial, va fi atinsa in 2095.

Comoara lui Corneliu Porumboiu, printre cele mai asteptate filme ale anului 2015

Lungmetrajul Comoara, de Corneliu Porumboiu, se numara printre cele mai asteptate 20 de filme straine ale anului 2015, potrivit unui top realizat de site-ul specializat in stiri din domeniul cinematografiei IndieWire.

Filmele cu cele mai mari incasari la inceput de an! American Sniper, lider incontestabil!

Dupa ce a obtinut nu mai putin de 6 nominalizari la Premiile Oscar din acest an, filmul American Sniper a reusit sa se claseze pe primul loc in topul filmelor cu cele mai mari incasari la inceput de 2015! .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )