Libnet.ro
UNICEF

28 Mai.

Londra, cea mai cautata destinatie de catre romani, insa creste interesul pentru Marrakech

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Londra, cea mai cautata destinatie de catre romani, insa creste interesul pentru Marrakech

Londra este cea mai cautata destinatie de catre romani, insa creste interesul pentru orasul marocan Marrakech, potrivit site-ului de cautare a biletelor de avion Momondo. ro . continuă pe Wall-Street Ro

Moldova, regiune napastuita. Cea mai saraca zona a tarii plateste cea mai scumpa energie, la cea mai slaba calitate |GRAFICE

Avaria masiva din sistemul energetic de saptamana trecuta a repus pe tapet problema retelelor vechi de electricitate. in cinci din cele opt zone de distributie opereaza companii private, insa efectele nu sunt foarte vizibile. Cea mai grava situatie e in Moldova.

Guvernul Grindeanu, cea mai mica rata de colectare a veniturilor dupa iesirea din criza

Partidul National Liberal afirma ca actualul Executiv are cea mai mica rata de colectare a veniturilor la bugetul de stat din anul 2008 si pana in prezent si considera ca eficienta guvernamentala prezentata de catre premierul Sorin Grindeanu si liderul PSD, Liviu Dragnea, drept un succes dupa trei luni de mandat se prefigureaza a fi un esec rasunator.

Vremea rea da peste cap programul de Pastele Blajinilor. Mitropolitul Vladimir a emis o circulara: credinciosii sa-si pomeneasca mortii la cea mai apropiata biserica

Cei care nu vor reusi sa ajunga de Pastele Blajinilor in localitatile unde isi au inmormantate rudele pot sa le pomeneasca la cea mai apropiata biserica, pe parcursul zilei de duminica si luni, 23-24 aprilie. O circulara in acest sens a fost emisa de catre Mitropolitul Chisinaului si intregii Moldove, Vladimir, transmite IPN.

Cea mai batrana mama din Romania isi pregateste fiica pentru momentul cand va ramane singura

Cea mai batrana mama din lume, Adriana Iliescu, cea care va implini o varsta rotunda, 80 de ani,isi pregateste fiica pentru aici cand ea nu va mai fi, potrivit.

Avalansa de la Balea-Lac - 23 de morti. Cum s-a petrecut cea mai mare tragedie montana din Romania

17 aprilie 1977. La Balea avea sa se consume cea mai mare tragedie montana din Romania. O avalansa si cateva secunde au facut sa dispara 23 de persoane. Printre acestea, 19 elevi cu varste intre 15 si 18.

Cea mai importanta tinta este aceea de a face sistemul public de salarizare gestionabil

Cea mai importanta tinta a proiectului Legii salarizarii unice este aceea de a face sistemul de salarizare public gestionabil, in contextul in care Guvernul va trebui sa gaseasca spatiu fiscal pentru o anvelopa salariala mai mare cu 32 de miliarde de lei fata de ce exista acum, a declarat ministrul Finantelor, Viorel Stefan, in cadrul emisiunii in fata ta, difuzata duminica, la Digi24.

Protestul biciclistilor: Zero strazi accesibile pentru persoanele cu dizabilitati, zero piste pentru biciclete. Primaria Capitalei, probabil cea mai incompetenta administratie din lume

Zero strazi accesibilizate pentru persoanele cu dizabilitati si zero metri de piste pentru biciclete, acesta este mesajul transmis de sutele de biciclisti care s-au adunat, sambata, la intrarea in Parcul Herastrau, pentru a protesta fata de lipsa de implicare a Primariei Capitalei fata de nevoile cetatenilor. Totodata, acestia au etichetat Primaria Capitalei drept probabil cea mai incompetenta administratie din lume.

Cea mai mare greseala a femeii in relatia cu barbatul!Preotul Constantin Necula spune ce inseamna o relatie perfecta si femeia ideala

Cea mai mare greseala a femeii in relatia cu barbatul este sa-l anuleze cu pretentii absurde. Distrugand tocmai libertatea reactiei, a vointei care limpezeste.

Cea mai tare inovatie din domeniul auto, premiata de Fundatia Dan Voiculescu. Andrei Marin, marele castigator

Cea mai impresionanta inovatie din domeniul auto a fost premiata de Fundatia Dan Voiculescu. Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei si Salonul Auto Bucuresti a lansat a doua editie a concurs.

Dupa viscol a venit gerul peste Romania: A fost cea mai rece noapte de aprilie din ultimii 14 ani (VIDEO)

Dupa viscol, a dat inghetul. Romanii au trecut peste cea mai rece noapte de aprilie din ultimii 14 ani. Au fost minus 13 grade in zona montana inalta. Jumatate din Romania a.

actualitate, 28 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )