Libnet.ro
UNICEF

11:15

Londra: Doua persoane suspectate de terorism au fost arestate pe aeroportul Heathrow

B1 B1,
Londra: Doua persoane suspectate de terorism au fost arestate pe aeroportul Heathrow

Doua persoane au fost arestate marti pe aeroportul londonez Heathrow sub suspiciunea ca au comandat sau pregatit acte de terorism, informeaza BBC. Este vorba de un barbat si o femeie, ambii in varsta de 26. continuă pe B1

Doua persoane suspectate de terorism au fost arestate pe aeroportul londonez Heathrow.

Doua persoane au fost arestate, marti seara, pe aeroportul londonez Heathrow fiind suspectate ca au incitat, comandat sau pregatit acte de terorism, a anuntat miercuri politia britanica, transmite AFP, citata de Mediafax. Un barbat si o femeie, ambii in varsta de 26 de ani, au fost arestati de catre membrii sectiei antiterorism a Scotland Yard marti la ora 20:30 22:30, ora Romaniei) la sosirea lor cu avionul pe aeroportul international, a precizat politia intr-un comunicat. Acestia au fost .

PERCHEZITII iN GIURGIU la persoane suspectate ca vindeau droguri. ...

Mai multe perchezitii au avut loc, miercuri dimineata, in municipiul Giurgiu, la persoane suspectate ca ar comercializa produse etnobotanice, iar potrivit unor surse judiciare printre suspecti s-ar afla un subofiter si un fost politist, informeaza realitatea. net Conform Politiei Romane, la actiunea organizata la Giurgiu au participat politistii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Giurgiu si procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - .

Perchezitii in Hunedoara: Vizate persoane suspectate de evaziune fiscala de 1,8 milioane euro

Procurorii DIICOT efectueaza, luni, un numar de 10 perchezitii in judetul Hunedoara, la domiciliile a 11 persoane suspectate de evaziune fiscala si delapidare, prin care au produs un prejudiciu de 1,8 milioane.

Perchezitii in Hunedoara: Sunt vizate persoane suspectate de evaziune fiscala de 1,8 milioane euro

Procurorii DIICOT efectueaza, luni, un numar de 10 perchezitii in judetul Hunedoara, la domiciliile a 11 persoane suspectate de evaziune fiscala si delapidare, prin care au produs un prejudiciu de 1,8 milioane de.

EXPLOZIE la un club sportiv din Mogosoaia: Doua persoane au fost RANITE.

O explozie a avut loc, luni dupa-amiaza, la un club sportiv din Mogosoaia, transmite Realitatea TV. Se pare ca explozia s-a produs la o centrala termica din interiorul clubului sportiv. Potrivit primelor informatii, doua persoane au fost ranite. Centrala se afla intr-un club sportiv din Mogosoaia. Ranitii au fost transportati la spital cu o masina personala. Potrivit Mediafax, cele doua persoane efectuau lucrari la centrala, in incinta centrului de pregatire al echipelor nationale de .

Explozie la un club sportiv. Doua persoane au fost ranite si transportate la spital

Update 17. 10 - Doua persoane ranite grav au transportate la spital, luni dupa-amiaza, dupa o explozie produsa la o centrala termica de la Centrul National de Fotbal din Mogosoaia, au declarat reprezentantii.

Mogosoaia: Explozie la un club sportiv, doua persoane ranite grav

O explozie s-a produs cu putin timp in urma la un club sportiv din Mogosoaia, anunta RTV. Din primele informatii, doua persoane sunt ranite grav.

Hunedoara: Perchezitii la firme si persoane suspectate de evaziune fiscala.

Procurorii DIICOT fac, luni dimineata, zece perchezitii in judetul Hunedoara, la locuintele a 11 persoane si la firmele controlate de acestea, suspectate de evaziune fiscala si delapidare, prin care au produs un prejudiciu de 1,8 milioane de euro, potrivit Mediafax. Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DICOT) - Serviciul Teritorial Alba-Iulia, impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii .

Explozie la un club sportiv din Mogosoaia: Doua persoane au fost ranite

O explozie s-a produs luni dupa-amiaza la un club sportiv din Mogosoaia, judetul Ilfov, in timp ce mai multi muncitori lucrau la modernizarea centralei termice. Deflagratia nu a fost urmata de un incendiu.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )