Libnet.ro
UNICEF

16:45

Londra trebuie sa inceapa cat mai curand negocierile pentru iesirea Marii Britanii din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Londra trebuie sa inceapa cat mai curand negocierile pentru iesirea Marii Britanii din UE

Marea Britanie va trebui sa inceapa negocierile privind iesirea din Uniunea Europeana cat mai curand posibil, a declarat Donald Tusk, presedintele Consiliului European, solicitand premierului britanic Theresa May sa initieze procedurile oficiale pentru Brexit, informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Tusk: Este in interesul tuturor ca negocierile pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana sa inceapa cat mai curand

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a cerut Marii Britanii, joi, sa declanseze cat mai curand posibil .

Marea Britanie grabita sa paraseasca Uniunea Europeana: Presedintele Consiliului European indeamna guvernul britanic sa declanseze procedura de iesire cat mai curand posibil

Aflat la Londra pentru prima sa intalnire bilaterala cu premierul britanic Theresa May, presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a cerut Marii Britanii sa declanseze procedura de iesire.

UPDATE Cea mai mare indemnizatie pentru cresterea copilului, in valoare de 35.000 de euro, a fost suspendata/ ANPIS: Indemnizatia nu a fost suspendata, se fac doar verificari asupra veniturilor

Cea mai mare indemnizatie pentru cresterea si ingrijirea copilului din tara, detinuta de un tata din Sibiu a fost suspendata in urma unui control efectuat la nivelul Agentiei Judetene de Plati si Inspectie Sociala Sibiu AJPIS) si confirmat apoi la ministerul Muncii, anunta ziarul local Turnul Sfatului. UPDATE Contactata de HotNews. ro, Liliana Neacsu, reprezentant al Agentiei Nationale de Plati si Inspectii Sociale ANPIS), a spus ca nu a fost suspendata plata catre persoana din Sibiu, ci a fost solicitata verificarea veniturilor acesteia de catre ANAF.

O perie din cauciuc, sub forma de limba, cel mai nou accesoriu pentru posesorii de pisici: Ce pot face stapanii cu neobisuita inventie (VIDEO)

Cei care vor sa aiba o legatura mai apropiata cu pisica lor, au la dispozitie o noua inventie. Este vorba, nici mai mult, nici mai putin, despre o perie de cauciuc, dub forma unei limbi imense, cu care.

Afacerea Cumintenia Pamantului, dezvaluiri incendiare. Care a fost cea mai mare oferta pentru sculptura

Pe masura ce se apropie data limita a strangerii de fonduri pentru Cumintenia pamantului, rumoarea este tot mai mare. Specialisti, jurnalisti, analisti isi pun tot mai multe.

Cele mai sanatoase uleiuri pentru gatit

Ati citit cu siguranta o multime de lucruri despre uleiurile sanatoase, stiti ce proprietati are fiecare in parte, care este cel mai savuros si cel mai sanatos. O problema apare insa la intrebarea care.

Cele mai sanatoase uleiuri pentru gatit

Ati citit cu siguranta o multime de lucruri despre uleiurile sanatoase, stiti ce proprietati are fiecare in parte, care este cel mai savuros si cel mai sanatos. O problema apare insa la intrebarea care.

Cea mai noua metoda pentru a atrage atentia. O femeie a mers GOALA pe strada spre uimirea trecatorilor (FOTO)

O femeie dintr-un oras din Marea Britanie a vrut sa apeleze la o situatie extrema pentru a iesi din anonimat. Cum alta idee nu a avut, femeia a decis ca pentru a fi luata in seama de trecatori, cel.

Elcen a anuntat ca luna aceasta nu se va mai ridica poprirea pentru sumele salariatilor RADET

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca Elcen a trimis ieri seara o notificare la PMB din care reiese ca in aceasta luna nu va ridica poprirea nici macar pentru procentul de 30% din contul Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice RADET) care asigura plata salariilor si reparatiile necesare, potrivit unor surse din presa.

Cea mai mare indemnizatie pentru mame ajunge la 35.000 de euro. O treime din bugetul alocat este consumat de numai 0,17% dintre beneficiari

O treime din bugetul alocat pentru plata indemnizatiilor catre mame este consumatde doar 0,17% dintre beneficiari, adica de 242 de persoane din cele aproape 143. Cea mai mare indemnizatie lunara ajunge la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )