Libnet.ro
UNICEF

23:00

Donald Tusk: Este in interesul tuturor ca negocierile pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana sa inceapa cat mai curand

România Liberă România Liberă,
Donald Tusk: Este in interesul tuturor ca negocierile pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana sa inceapa cat mai curand

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a cerut Marii Britanii, joi, sa declanseze cat mai curand posibil . continuă pe România Liberă

Probleme pentru presedintele Consiliului European: Donald Tusk este investigat in Polonia pentru escrocherie financiara (VIDEO)

Necazuri pentru actualul Presedinte al Consiliului European, Donald Tusk. O comisie parlamentara din Polonia investigheaza una dintre cele mai mari escrocherii financiare din tara, petrecuta in perioada.

Londra trebuie sa inceapa cat mai curand negocierile pentru iesirea Marii Britanii din UE

Marea Britanie va trebui sa inceapa negocierile privind iesirea din Uniunea Europeana cat mai curand posibil, a declarat Donald Tusk, presedintele Consiliului European, solicitand premierului britanic Theresa May sa initieze procedurile oficiale pentru Brexit, informeaza Reuters.

Donald Tusk, dupa intalnirea cu Theresa May pe tema Brexit: Mingea este in terenul Marii Britanii

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a spus premierului Theresa May mingea e in terenul vostru, in legatura cu iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Presedintele Tusk a adaugat ca e in interesul tuturor ca procesul de negocieri sa inceapa cat mai curand.

Iohannis i-a prezentat lui Donald Tusk pozitia Romaniei despre viitorul UE, dupa BREXIT

Presedintele Klaus Iohannis a avut marti o convorbire telefonica cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, pe tema reuniunii informale a Consiliului European de la Bratislava, in format UE-27.

Klaus Iohannis, discutie telefonica cu Donald Tusk. Acum, mai mult ca niciodata, cele 27 de state membre ale Uniunii trebuie sa ramana unite

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti, o convorbire telefonica cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk. Principalul subiect al discutiei a fost legat de pregatirea reuniunii informale a Consiliului European de la Bratislava, din 16 septembrie, care va avea loc in format UE - 27.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2709 seconds )