Libnet.ro
UNICEF

08:00

Loredana Groza, cauza unei reclamatii la CNA. Neatza cu Razvan si Dani de pe Antena 1, pasibila de amenda

Playtech Playtech,
Loredana Groza, cauza unei reclamatii la CNA. Neatza cu Razvan si Dani de pe Antena 1, pasibila de amenda

Loredana Groza a fost invitata zilele trecute in cadrul emisiunii Neatza cu Razvan si Dani, la postul de televiziune Antena 1. Ulterior, pe adresa Consiliului National al Audiovizualului CNA) au fost trimise mai multe reclamatii din cauza decolteului artistei. Dupa ce au dat cateva cadre in prim plan cu Loredana, regizorii de platou nu au . continuă pe Playtech

Loredana Groza, aparitie soc la o emisiune tv! Fanii sunt uluiti: Tu nu aveai absolut deloc nevoie de asa ceva

Loredana Groza a fost prezenta, luni dimineata, la Neatza cu Razvan si Dani, pentru a promova noua piesa alaturi de Voltaj = Dependenta mea. Aparitia sa a socat fanii, care i-au lasat zeci de comentarii pe retelele sociale. Loredana Groza, aparitie soc la o emisiune tv Loredana Groza 49 de ani) si-a schimbat, de cateva .

Cutremur la ANTENA 1! Loredana Groza, fara sutien! Romanii s-au frecat la ochi cand au deschis televizoarele! Asta e PREA DE TOT (FOTO)

Postul de televiziune Antena 1 a primit o grea lovitura dupa ce Loredana Groza a avut o aparitie provocatoare la TV! Sacoul pe care celebra cantareata l-a purtat avea un decolteu extrem de generos.

DEZBRACATA ROMANIEI! Loredana Groza, DECOLTEU ABISAL in noul videoclip cu Voltaj! Maiculita, chiar se vede TOT... (FOTO)

Regal de poze cu Loredana Groza pe retelele sociale. Cantareata de aproape 50 de ani, pare in plina negare a propriei varste si vrea sa demonstreaza ca nu imbatraneste deloc. Din aceeasi serie este si.

Kim Clijsters si-a amanat revenirea pe terenurile de tenis din cauza unei accidentari la genunchi

Belgianca Kim Clijsters a anuntat ca revenirea ei pe terenurile de tenis nu va avea loc asa cum intentiona, in ianuarie 2020, din cauza unei accidentari la genunchi, informeaza BBC.

Directorul general al McDonalds, DEMIS din cauza unei relatii cu o angajata

Directorul general al McDonalds a fost demis din cauza unei relatii pe care o avea cu una dintre angajate. Politica grupului america nu permite asemenea relatii, decizia fiind luata pe fondul miscarii.

Decolteul Loredanei din emisiunea Neatza cu Razvan si Dani, reclamat la CNA

Emisunea Neatza cu Razvan si Dani, de la Antena 1, a fost reclamata la CNA Consiliul National al Audiovizualului) pentru editia din 3 noiembrie, cand Loredana Groza 49 de ani) a fost invitata si a purtat un decolteu ravasitor.

Elevii sufera de FRIG intr-o scoala din Craiova, din cauza unei avarii. Director: Dumnezeu ne iubeste ca este soare si caldura de afara

Elevii unei scoli din Craiova stau imbracati cu geci la orele de curs, din cauza lipsei caldurii generata de o avarie. Nu doar elevii Scolii Generale Nicolae Balcescu sunt afectati, ci si locuitorii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )