Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura pentru Cristian Popescu Piedone. Tribunalul Bucuresti a luat decizia definitiva in aceasta seara

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Cristian Popescu Piedone. Tribunalul Bucuresti a luat decizia definitiva in aceasta seara

Tribunalul Bucuresti a decis definitiv joi ca fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone nu mai poate candida pentru un nou mandat. Tribunalul a respins apelul lui Piedone si a mentinut decizia luata. continuă pe Antena3

Tribunalul Bucuresti a respins definitiv candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4

Cristian Popescu Piedone nu poate candida la Primaria Sectorului 4. Decizia a fost luata joi de Tribunalul Bucuresti si este definitiva. Fostul primar al Sectorului 4 a incercat de doua ori pana.

Radu Banciu: Apelul lui Cristian Popescu Piedone a fost respins, s-a mentinut decizia luata de Judecatorie, si anume sa-l mai opreasca un pic din marsul triumfal catre aceasta lejer-cuceribila primarie de Sector 4 (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre respingerea candidaturii lui Cristian Popescu Piedone la Sectorul 4 al Capitalei, de catre Tribunalul.

Denunt penal la DNA in privinta semnaturilor pentru candidatii la alegerile din Bucuresti / Sunt vizati, printre altii, Predoiu, Cristian Popescu Piedone si Gabriela Firea

Miscarea civica Initiativa Romania a depus luni la DNA un denunt penal in care cere sa se analizeze modul in care s-au strans semnaturile pentru o serie de candidati la Primaria Bucuresti. Printre ei: Catalin Predoiu, Cristina Pocora, Cristian Popescu Piedone si Gabriela Firea.

Candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4 a fost respinsa din nou: Decizia nu este definitiva

Candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4 a fost respinsa miercuri de Judecatoria Sectorului 4, informeaza Mediafax. Decizia nu este definitiva. Cristian Popescu Piedone si-a depus.

Cristian Popescu Piedone nu poate candida la functia de consilier local

Cristian Popescu Piedone nu poate candida pentru functia de consilier dupa ce Biroul Electoral i-a anulat candidatura.

Cristian Popescu Piedone si-a depus din nou candidatura pentru Primaria Sectorului 4

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, si-a depus sambata, cu 5. 600 de semnaturi, candidatura pentru Primaria Sectorului 4, din partea Partidului Puterii Umaniste, a anuntat ieri purtatorul de cuvant al Biroului Electoral din Sectorul 4, conform Mediafax.

ALEGERI LOCALE 2016.Piedone, lovitura inainte de alegeri. Ce a decis BEC

Cristian Popescu Piedone nu mai poate intra in cursa pentru functia de consilier in cadrul Primariei Sectorului 4, potrivit unei decizii a Biroului Electoral Central BEC),.

Tribunalul Bucuresti respinge definitiv candidatura lui Piedone la functia de primar

ACTUALIZARE 10:10 Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au decis definitiv, ieri, ca fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone nu mai poate candida pentru un nou mandat, potrivit unor surse din media. *Biroul electoral i-a anulat lui Piedone candidatura la functia de consilier.

ALEGERI LOCALE 2016. Judecatorii au respins candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4

Judecatoria Sectorului 4 a respins, miercuri, candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4, decizia nefiind definitiva.

Piedone, prima reactie dupa decizia instantei: Raman doar primarul de suflet al locuitorilor Sectorului 4

Cristian Popescu Piedone afirma, ca reactie la respingerea definitiva a candidaturii sale, ca se va implica in campania electorala din sectorul 4 pentru a se asigura ca locuitorii vor alege un primar care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )