Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristian Popescu Piedone si-a depus din nou candidatura pentru Primaria Sectorului 4

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cristian Popescu Piedone si-a depus din nou candidatura pentru Primaria Sectorului 4

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, si-a depus sambata, cu 5. 600 de semnaturi, candidatura pentru Primaria Sectorului 4, din partea Partidului Puterii Umaniste, a anuntat ieri purtatorul de cuvant al Biroului Electoral din Sectorul 4, conform Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Piedone si-a depus din nou candidatura pentru Primaria Sector 4: Fostul edil a strans 5600 de semnaturi (VIDEO)

Fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, si-a depus pentru a doua oara candidatura in cursa pentru Primaria aceluiasi sector, prezentandu-se la Biroul Electoral Central cu aproximativ.

Piedone si-a depus din nou candidatura pentru Primaria sectorului 4

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si-a depus sambata candidatura pentru Primaria sectorului 4 cu 5. 600 de semnaturi din partea Partidului Puterii Umaniste, a precizat.

Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru Primaria sectorului 4

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si-a depus sambata candidatura pentru Primaria sectorului 4 cu 5. 600 de semnaturi din partea Partidului Puterii Umaniste, a precizat astazi purtatorul de cuvant al Biroului Electoral din sectorul 4, citat de Mediafax.

Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru Primaria sectorului 4

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si-a depus sambata candidatura pentru Primaria sectorului 4 cu 5. 600 de semnaturi din partea Partidului Puterii Umaniste, a precizat duminica purtatorul de cuvant al Biroului Electoral din sectorul 4, citat de Mediafax.

Denunt penal la DNA in privinta semnaturilor pentru candidatii la alegerile din Bucuresti / Sunt vizati, printre altii, Predoiu, Cristian Popescu Piedone si Gabriela Firea

Miscarea civica Initiativa Romania a depus luni la DNA un denunt penal in care cere sa se analizeze modul in care s-au strans semnaturile pentru o serie de candidati la Primaria Bucuresti. Printre ei: Catalin Predoiu, Cristina Pocora, Cristian Popescu Piedone si Gabriela Firea.

Ce au promis primarii in campania electorala din 2012 si ce au facut. Ep. 4 - Cristian Popescu Piedone - Primaria sectorului 4

In contrast cu investitiile pe care le-a facut in sector o parte apreciate, o parte criticate), cel de-al doilea mandat a lui Piedone a fost marcat de tragedia de la Clubul Colectiv, unde 64 de oameni si-au pierdut viata, de constructiile aprobate de edil in parcul Tineretului Lumea Copiilor) si de faptul ca a umplut Parcul Oraseul Copiilor de carciumi. Piedone si-a dat demisia in noiembrie 2015, dupa Tragedia de la Colectiv, si dupa ce zeci de mii de oameni au iesit in strada si i-au cerut sa plece de la Primarie. Acum, el si-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al sectorului 4.

Avocatul Gheorghe Piperea va ataca in instanta noua candidatura a lui Piedone (VIDEO)

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, si-a depus din nou candidatura, insa va fi iarasi contestat in justitie. Avocatul Gheorghe Piperea a anuntat ca va ataca in instanta.

Tupeu de Piedone: a mai depus o data liste

Cristian Popescu Piedone a confirmat duminica, pentru AGERPRES, ca si-a depus din nou candidatura la functia de primar al sectorului 4.

Piedone si-a depus, pentru a doua oara, candidatura la Primaria Sectorului 4. Fostul edil este sustinut de partidul lui Dan Voiculescu

Cristian Popescu Piedone, fost edil al Sectorului 4, si-a depus din nou candidatura pentru Primaria Sectorului 4, dupa ce prima data i-a fost respinsa de Tribunalul Bucuresti, au declarat pentru News. ro reprezentantii Biroului Electoral al Sectorului 4.

Piedone si-a depus, pentru a doua oara, candidatura la Primaria Sectorului 4. Presedintele Asociatiei Colectiv: Mi se pare un act de cinism, de nesimtire

Cristian Popescu Piedone, fost edil al Sectorului 4, si-a depus din nou candidatura pentru Primaria Sectorului 4, dupa ce prima data i-a fost respinsa de Tribunalul Bucuresti, au declarat pentru News. ro reprezentantii Biroului Electoral al Sectorului 4.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )