Libnet.ro
UNICEF

13:45

Lovitura pentru Klaus Iohannis: Angela Merkel exclude Romania de la masa negocierilor

B1 B1,
Lovitura pentru Klaus Iohannis: Angela Merkel exclude Romania de la masa negocierilor

Cancelarul german Angela Merkel a inceput o ofensiva diplomatica pentru pregatirea summitului european care va avea loc pe 16 septembrie, la Bratislava. Cu toate acestea, Merkel nu a inclus si Romania pe. continuă pe B1

Angela Merkel incepe o ofensiva diplomatica inaintea summitului care va aborda viitorul UE dupa Brexit

Cancelarul german Angela Merkel a inceput o ofensiva diplomatica pentru pregatirea summitului european ce va avea loc pe 16 septembrie, la Bratislava la care Marea Britanie nu va participa), prima intalnire in cadrul acestei actiuni fiind dineul avut joi seara cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, urmand ca saptamana viitoare sa viziteze mai multe capitale europene, relateaza agentiile DPA si EFE, preluate de Agerpres.

Angela Merkel: Refugiatii nu au adus terorismul in Germania, il detinem si il aveam si inainte aici

Cancelarul german Angela Merkel a declarat ca refugiatii nu sunt responsabili de aducerea terorismului in Germania, potrivit site-ului Euronews. Angela Merkel a declarat ca islamul continua sa faca parte.

Angela Merkel respinge o legatura intre extremismul islamic si refugiati

Cancelarul german Angela Merkel a respins sugestii potrivit carora afluxul de refugiati din ultimul an a adus extremismul islamist in Germania, relateaza The Associated Press.

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis, mituit de China comunista prin publicarea in limba chineza a cartii Pas cu pas pe post de capodopera a geniului romanesc

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre Pas cu pas, cartea lui Klaus Iohannis. Cartea presedintelui Klaus Iohannis a fost tradusa si.

Traian Basescu ii critica pe Klaus Iohannis si Dacian Ciolos: Daca nici macar doua concedii nu pot fi coordonate, oare cum or putea sa conduca tara?

Liderul PMP si fostul sef al statului, Traian Basescu, i-a criticat pe presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos, ca si-ar fi programat concediile in aceeasi perioada. Potrivit fostuui sef al statului, situatia este greu de imaginat, in contextul in care situatia de securitate in regiune este extrem de tensionata.

Traian Basescu: Klaus Iohannis, a patra vacanta intr-un an si jumatate de mandat. Oboseste cam repede

Fostul presedinte Traian Basescu ii critica pe Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, precizand ca premierul este foarte slab, iar presedintele oboseste cam repede tinand.

Klaus Iohannis, vizita privata in Germania. Scopul deplasarii presedintelui, de a-si vizita parintii (surse)

Administratia Prezidentiala a anuntat intr-un comunicat de presa ca seful statului Klaus Iohannis va efectua in perioada 17-25 august o deplasare privata in Germania. Presedintele tarii a.

Klaus Iohannis, vizita privata in Germania. Presedintele va merge la parintii lui (surse)

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza, in perioada 17 - 25 august, o deplasare privata in Germania, anunta Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat publicat miercuri.

Nu exista motive pentru ridicarea sanctiunilor UE impotriva Rusiei

Nu exista niciun motiv pentru ridicarea sanctiunilor Uniunii Europene impotriva Rusiei daca Moscova nu isi indeplineste toate obligatiile stabilite prin acordurile de pace de la Minsk, a declarat cancelarul german Angela Merkel, intr-un interviu publicat vineri de grupul media RedaktionsNetzwerks Deutschland RND), potrivit Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )