Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lovitura pentru Opozitie. Motiunea de cenzura, votata sambata

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Opozitie. Motiunea de cenzura, votata sambata

Birourile permanente reunite ale celor doua Camere ale Parlamentului au decis miercuri, in lipsa reprezentantilor Opozitiei, ca dezbaterea si votul motiunii de cenzura sa aiba loc sambata, de la ora. continuă pe Antena3

Fifor anunta ca motiunea de cenzura va fi votata sambata: Sambata, e un efort pentru dumneavoastra sa va aduceti oamenii

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a anuntat, marti seara, ca motiunea de cenzura ar urma sa fie votata sambata. Sambata, e un efort pentru dumneavoastra sa va aduceti oamenii. Eu inca astept sa vad formula de guvern cu care vreti sa veniti, i-a spus el unui reprezentant al PNL.

Mihai Fifor, despre motiunea de cenzura: Va fi votata sambata. Ce mesaj a transmis Opozitiei

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a precizat ca motiunea de cenzura ar urma sa fie votata, sambata, intr-un plen reunit al Camerei Deputatilor si Senatului. Nu cred ca aceasta motiune va reusi.

VIDEO O prima victorie pentru Opozitie: programul impus de PSD pentru motiune a fost respins Ciolacu: Matematic, PSD a pierdut majoritatea Motiunea va fi votata joia viitoare

Calendarul citirii si dezbaterii motiunii de cenzura, impus dimineata de PSD in Birourile Permanente, a fost respins la vot in plen, cu 194 de voturi. Matematic, PSD a pierdut majoritatea, nu s-a aprobat ordinea de zi, a declarat presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, la finalul sedintei in care parlamentarii opozitiei au scandat Demisia. in final, conducerea Parlamentului a decis ca motiunea de cenzura sa fie citita joi si va fi votata peste o saptamana, joia viitoare.

Cum incearca PSD sa scape de motiunea de cenzura. Textul va fi citit, miercuri, in Parlament, iar votul este programat, iN PREMIERA, pentru ziua de sambata (VIDEO)

Motiunea de cenzura depusa de Opozitie va fi citita miercuri, la ora 15. 00, in Parlament si ar urma sa fie votata sambata, la ora 11. 00,in plenul reunit al Camerei Deputatilor si.

Sedinta Birourilor reunite ale Parlamentului: PSD a fortat un vot ca motiunea sa fie citita astazi si votata sambata. Anuntul lui Florin Iordache Turcan: PSD se poarta ca in epoca Dragnea

PSD a fortat o decizie fara precedent in birourile permanente reunite ale Parlamentului ca motiunea sa fie citita astazi, iar votul sa fie sambata. Anuntul privind calendarul motiunii de cenzura a fost facut de Florin Iordache - motiunea va fi citita astazi la ora 15. 00, iar sambata la ora 11. 00 vor fi dezbaterile si votul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )