Libnet.ro
UNICEF

01:05

Luare de ostatici intr-o banca din vestul Rusiei, in apropiere de granita cu Ucraina

B1 B1,
Luare de ostatici intr-o banca din vestul Rusiei, in apropiere de granita cu Ucraina

Trei atacatori, intre care un barbat inarmat, au luat patru ostatici intr-o agentie a bancii rusesti Zapadni din orasul Belgorod, in vestul Rusiei, in apropiere de granita cu Ucraina. Potrivit. continuă pe B1

Luare de ostatici intr-o banca din vestul Rusiei. Atacatorul s-a predat politiei

Un barbat inarmat care a luat ostatice, luni, trei persoane intr-o banca din orasul Belgorod din sud-vestul Rusiei, s-a predat fara violenta, a anuntat politia locala. Negocierile au fost incununate de succes, a declarat pentru AFP un purtator de cuvant al politiei, adaugand ca nimeni nu a fost ranit.

Ostatici intr-o banca din Rusia

Trei necunoscuti au luat luni ostatice patru persoane intr-o banca din orasul Belgorod, din sud-vestul Rusiei.

Rusia: Luare de ostatici intr-o banca din sud-vest

Trei barbati au luat ostatice patru persoane intr-o banca din Belgorod, in sud-vestul Rusiei, a carei licenta tocmai fusese revocata de banca centrala rusa, a precizat o sursa din politie pentru agentiile ruse.

Rusia: Autorul luarii de ostatici de la o banca din vestul tarii s-a predat pe mana politiei

Un barbat inarmat care a luat trei persoane ostatice, luni, intr-o banca din vestul Rusiei, s-a predat pe mana politiei fara violenta. Barbatul a cedat in urma negocierilor purtate cu politia, scrie.

Moldova asteapta un raspuns clar din partea Rusiei privind independenta Transnistriei

Chisinaul asteapta o reactie foarte clara din partea Rusiei la recenta solicitare a regimului separatist de la Tiraspol pentru recunoasterea independentei Transnistriei, a declarat ministrul moldovean de Externe, Natalia Gherman, intr-un interviu pentru Radio Free Europe, conform Mediafax.

URZEALA TRONURILOR este cat se poate de REALA. Monarhie ABSOLUTISTA intr-un stat din aceasta lume

Serialul de succes Urzeala Tronurilor pare sa fie copia fidela a unei situatii reale. intr-un stat din Africa mana de fier a unei singure dinatii conduce populatia saracita si analfabeta de sute de.

Scandal intr-un bar din Braila. Patru tineri au ajuns la spital injunghiati

Chiar in noaptea de inviere, patru tineri din Braila au ajuns la spital, injunghiati in abdomen si membre. Un altul i-a atacat, in timpul unui scandal izbucnit intr-un bar. Cu totii consumasera alcool si.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )