Libnet.ro
UNICEF

12:00

Lucian Boia vine la Adevarul Live astazi, de la ora 15.00

Adevărul Adevărul,
Lucian Boia vine la Adevarul Live astazi, de la ora 15.00

Istoricul Lucian Boia, a carui noua carte Balcic. Micul paradis al Romaniei Mari va aparea luna aceasta la Editura Humanitas, va fi invitatul lui Cezar Paul-Badescu la Adevarul Live, de la ora 15. continuă pe Adevărul

Creatorii Iepurelui Mizantrop sunt invitatii lui Mircea Vasilescu la Adevarul Live, de la ora 15.00

Vineri, 31 ianuarie, la ora 15, Mircea Vasilescu ii are ca invitati, de la ora 15. 00, la Adevarul Live pe Adrian si Madalina Raileanu, creatorii Iepurelui Mizantrop, care a cucerit pe facebook, un public numeros si fidel. De curand, Iepurele Mizantrop a iesit din mediul online si a ajuns intr-o carte aparuta la Editura Humanitas, Mic atlas de realitati.

Adevarul Live, de la ora 11.00, despre batalia politica la nivel inalt pentru STS

Grigore Cartianu comenteaza de la ora 11. 00, la Adevarul Live, declaratiile de duminica seara ale presedintelui Traian Basescu si ale premierului Victor Ponta. Dupa o sedinta a CSAT incinsa, cei doi au reaprins scena publica vorbind despre vinovatii tragediei aviatice din Muntii Apuseni.

Adevarul Live, de la ora 11.15, despre batalia politica la nivel inalt pentru STS

Grigore Cartianu comenteaza de la ora 11. 15, la Adevarul Live, declaratiile de duminica seara ale presedintelui Traian Basescu si ale premierului Victor Ponta. Dupa o sedinta a CSAT incinsa, cei doi au reaprins scena publica vorbind despre vinovatii tragediei aviatice din Muntii Apuseni.

Dezbatere Historia la Adevarul Live. Ion Petrescu: Cei din Moldova care ataca Romania sunt in campanie electorala, isi vor schimba discursul dupa alegeri

Presedintele Romaniei, oricare ar fi el, va trebui sa-si asume o pozitie cu privire la unirea cu Republica Moldova. Initiatorul acesor eforturi va fi Parlamentul de la Chisinau, plin de oameni tineri, cu aspiratii democratice, a explicat analistul militar Ion Petrescu la Adevarul Live.

Lucian Boia, despre Balcicul feminin si feminist

Istoricul Lucian Boia, caruia ii va aparea in curand cartea Balcic. Micul paradis al Romaniei Mari, va fi invitatul lui Cezar Paul-Badescu la Adevarul Live de maine, de la ora 15.

Adevarul Live, ora 13.00: Samsung Forum 2014, evenimentul care aduce cele mai noi gadgeturi si electrocasnice sud-coreene pe piata din Europa

La Adevarul live de la ora 13. 00, jurnalistii Tech Adevarul vorbesc despre evenimentul Samsung Forum 2014, eveniment ce s-a desfasurat, saptamana aceasta, in Malaga.

Adevarul live de la ora 13.00: Samsung Forum 2014, evenimentul care aduce cele mai noi gadgeturi si electrocasnice sud-coreene pe piata din Europa

La Adevarul live de la ora 13. 00 jurnalistiiTech Adevarul vorbesc despre evenimentul Samsung Forum 2014, eveniment ce s-a desfasurat, saptamana aceasta, in Malaga.

Adevarul Live, ora 14.00: Consilierul prezidential, Iulian Fota, dezbate concluziile Conferintei de Securitate de la Munchen si sedinta CSAT

Iulian Fota, consilierul pe probleme de securitate al presedintelui Romaniei, va dezbate la Adevarul Live, alaturi de corespondentul de presa la Bruxelles, Cristian Unteanu, concluziile Conferintei de Securitate de Munchen, pozitia administratiei prezidentiale in privinta Ucrainei, dar si cele mai noi evolutii dupa sedinta CSAT de ieri.

Dezbatere Historia la Adevarul Live: Criza din Ucraina, Republica Moldova si Romania. Ce se alege de proiectul Unirii?

Situatia din Ucraina complica si mai mult lucrurile intr-o zona dificila din punct de vedere geostrategic. in timp ce Ucraina refuza sa semneze Acordurile de Asociere la Uniunea Europeana, presedintele Traian Basescu declara, la Bucuresti, ca urmatorul mare proiect al Romaniei ar trebui sa fie unirea cu Republica Moldova.

Dezbatere Historia la Adevarul Live. Ion Petrescu: Cea mai lucida atitudine este sa-i lasam pe ucraineni sa-si rezolve singuri problemele

Situatia din Ucraina complica si mai mult lucrurile intr-o zona dificila din punct de vedere geostrategic. in timp ce Ucraina refuza sa semneze Acordurile de Asociere la Uniunea Europeana, presedintele Traian Basescu declara, la Bucuresti, ca urmatorul mare proiect al Romaniei ar trebui sa fie unirea cu Republica Moldova.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )