Libnet.ro
UNICEF

05:30

Lucian Romascanu (PSD), dupa ce Dancila a vorbit despre suspendarea presedintelui Iohannis: Eu n-am aflat pana acum (VIDEO)

B1 B1,
Lucian Romascanu (PSD), dupa ce Dancila a vorbit despre suspendarea presedintelui Iohannis: Eu n-am aflat pana acum (VIDEO)

Senatorul PSD Lucian Romascanu a catalogat, duminica seara, in direct pe B1 TV, drept hazardata declaratia Vioricai Dancila, dupa ce premierul demis a anuntat, intr-o interventie televizata, ca. continuă pe B1

Cate operatii estetice are Cristina Siscanu. Sotia lui Madalin Ionescu a vorbit despre look-ul ei

Cristina Siscanu, sotia fostului prezentator de la Kanal D Madalin Ionescu, a oprit zvonurile privind operatiile sale estetice. Jurnalista a vorbit despre look-ul ei. Cate operatii estetice are Cristina Siscanu, sotia lui Madalin Ionescu Cristina Siscanu este tot timpul intrebata de prietenii virtuali daca nu cumva in spatele imaginilor ei de pe retelele de socializare .

VIDEO INTERVIU: Peter Dale, profesor in cadrul NFTS Londra: in Marea Britanie s-a vorbit despre al Doilea Razboi Mondial chiar si la 50 de ani dupa razboi. Asa ca e normal ca inca sa se vorbeasca si aici despre comunism.

Peter Dale conduce Departamentul Documentar al Scolii Nationale de Film si Televiziune NFTS) din Londra si directia de documentare a Channel 4. intr-un interviu acordat HotNews. ro, el vorbeste despre ce face un film documentar sa fie bun, despre viziunea regizorului si despre experienta sa la Astra Film Festival.

DANCILA, INTREBATA DESPRE ACTIUNEA LUI LIVIU DRAGNEA IMPOTRIVA EI: La sapte care sunt impotriva mea, al optulea parca nici nu mai conteaza

Premierul Viorica Dancila a comentat, duminica, actiunea pe care Liviu Dragnea vrea sa o initieze impotriva ei la Curtea de Justitie a Uniunii Europene, spunand ca, la sapte barbati care sunt impotriva ei, al optulea parca nici nu mai conteaza. Dancila spune ca nu ii este teama de aceasta actiune, ca are toate documentele doveditoare si ii este teama doar de Dumnezeu, scrie News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )