Libnet.ro
UNICEF

22:15

Lucrarile la cel mai mare parc din estul Europei se apropie de final. Valoarea investitiei: 11 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Lucrarile la cel mai mare parc din estul Europei se apropie de final. Valoarea investitiei: 11 milioane de euro

Cel mai mare parc natural din estul Europei a intrat intr-un proces de modernizare dupa 100 de ani de inagurarea sa. Lucrarile vor fi finalizate in aproximativ doua saptamani. continuă pe Adevărul

Reportaj: Cel mai mare parc din Ploiesti, in paragina la doua luni de la inaugurare

Cel mai mare parc din Ploiesti, care a costat peste 15 milioane de euro si a fost construit partial cu fonduri europene fiind inaugurat cu putin inaintea alegerilor locale, este napadit de buruieni, iar zeci de copaci plantati acolo s-au uscat fiindca.

ArcelorMittal a obtinut, in trimestrul al doilea, cel mai mare profit din ultimii doi ani

ArcelorMittal, cel mai mare producator siderurgic din lume, a raportat, pentru perioada aprilie-iunie 2016 T2), cel mai ridicat profit trimestrial din 2014 pana in prezent, datorita redresarii pretului otelului.

Cel mai mare dinozaur zburator din lume, descoperit pe teritoriul Romaniei, a fost reprodus la scara naturala, la Antipa

Cel mai mare dinozaur zburator din lume, descoperit pe teritoriul Romaniei, a fost reprodus la scara naturala si descoperit, la Antipa, la sfarsitul acestei saptamani. Aici va sta pana pe 14 august, dupa care va merge la Dino Parc Rasnov.

Simona Halep a revenit pe locul 3 in ierarhia mondiala/ Monica Niculescu, cel mai bun loc din cariera in clasamentul WTA la dublu

Dupa titlul castigat la Montreal, Simona Halep a urcat doua pozitii, de pe cinci pe trei, in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, in timp ce Monica Niculescu ocupa cel mai bun loc din cariera in clasamentul WTA la dublu, fiind in prezent pe pozitia a 16-a, informeaza Agerpres.

Cel mai mare show aerian din Romania, BIAS: acrobatii cu aeronave de lupta, efecte pirotehnice, muzica si lumini

Peste 250 de piloti si parasutisti din Romania, Spania, SUA, Ucraina, Cehia, Grecia si Bulgaria fac acrobatii cu aeronave de lupta, in formatii ale fortelor aeriene, spectacolele incluzand efecte pirotehnice, muzica si lumini, prezentate la cel mai.

Inflatia din zona euro urca la cel mai ridicat nivel din ultimele opt luni

Rata anuala a inflatiei din zona euro a urcat la 0,2% in iulie, de la 0,1% in luna precedenta, respectiv de la -0,1% in mai, atingand cel mai ridicat nivel din ultimele opt luni, conform datelor preliminare publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Situatie paradoxala: Cel mai mare exportator de grau din UE importa din Romania

Franta va importa cantitati neobisnuit de mari de grau din Romania in perioada urmatoare, situatie paradoxala creata de recolta record pe care Romania o estimeaza in acest an, dar si de asteptarile ca in Franta cantitatea de grau recoltata sa fie cu.

Subiectele Zilei: Misterul organizarii evenimentelor sportive la Sosea a fost dezlegat; Spectacol pe cer si in buzunare. Spaga la cel mai mare show aerian din Romania; Tigania de la Partida Romilor: Cum l-a denuntat Nicu Paun pe Madalin Voicu

Care sunt tintele tandemului Basescu-Tariceanu. Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu dau tot mai multe mesaje de apropiere. 20 de milioane de lei ne costa in acest an pensiile speciale ale parlamentarilor. Cati alesi s-au inghesuit sa depuna cereri.

REPORTAJ VIDEO Spectacol pe cer si in buzunare. Spaga la cel mai mare show aerian din Romania

Bucharest International Air Show BIAS) este cel mai mare show aerian din Romania, aflat deja la cea de-a opta editie. Sub ochii ingaduitori ai organizatorilor, o echipa de militari straini a inceput sa ceara bani vizitatorilor, pentru a le permite acestora accesul in interiorul unuia dintre cele mai populare avioane de lupta din lume.

Cel mai prost carciumar din Istoria Literaturii. Iancu Luca Caragiale/ iti da berea cu masura/Face si literatura/insa nu face parale

Venit din Idria, un mic orasel aflat acum in Slovenia, pe atunci grecesc si locuit de albanezi, ca bucatar in suita fanariotului Caragea, Stefan Caraialis ii lasa mostenire genetica nepotului s?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )