Libnet.ro
UNICEF

00:07

Reportaj: Cel mai mare parc din Ploiesti, in paragina la doua luni de la inaugurare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Reportaj: Cel mai mare parc din Ploiesti, in paragina la doua luni de la inaugurare

Cel mai mare parc din Ploiesti, care a costat peste 15 milioane de euro si a fost construit partial cu fonduri europene fiind inaugurat cu putin inaintea alegerilor locale, este napadit de buruieni, iar zeci de copaci plantati acolo s-au uscat fiindca. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO+FOTO. Jai, cel mai mare tigru din India, a disparut. Autoritatile sunt ingrijorate

Cel mai celebru tigru din India, Jai, care poarta numele unui cunoscut personaj de la Bollywood, este dat disparut de trei luni, lucru care explica uriasele operatiuni de cautare si ingrijorarea a milioane de fani ai lui, transmite vineri AFP, preluata de Agerpres.

Cel mai mare dinozaur zburator din lume, descoperit pe teritoriul Romaniei, a fost reprodus la scara naturala, la Antipa

Cel mai mare dinozaur zburator din lume, descoperit pe teritoriul Romaniei, a fost reprodus la scara naturala si descoperit, la Antipa, la sfarsitul acestei saptamani. Aici va sta pana pe 14 august, dupa care va merge la Dino Parc Rasnov.

Fa-ti selfie la BIAS 2016 si te vezi la televizor. Cel mai mare show aerian din Romania are loc sambata

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show GeneralAviation Exhibition are loc sambata, 30 iulie 2016, pe Aeroportul InternationalBucuresti.

Cel mai mare dinozaur zburator din lume, expus la Antipa

Cel mai mare dinozaur zburator din lume cunoscut pana in prezent, Hatzegopteryx thambema, descoperit pe teritoriul Romaniei si reprodus in marime naturala, a fost expus in cadrul expozitieiAripi peste timp, deschisa la Muzeul Grigore Antipa. Hatzegopteryx este un pterozaur, adica o reptila zburatoare, care constituie o categorie distincta fata de cea a dinozaurilor si care [].

Victor Ponta, despre cel mai mare pericol care pandeste PSD-ul

Victor Ponta a vorbit despre cel mai mare pericol care pandeste Partidul Social Democrat si anume guvernarea de mana a doua, in cadrul unui interviu la o televiziune de stiri.

Este catelul cu cea mai mare inima. Cum arata cel mai inalt patruped din lume (VIDEO)

O familie din Marea Britanie spune ca are cel mai mare catel din lume. Patrupedul ce poarta numele de Major este din rasa Marele Danez, are trei ani, o inaltime de 2. 17 metri si are 76 de.

FOTO. Cel mai mare dinozaur zburator din lume, expus la Muzeul Antipa

Cel mai mare dinozaur zburator din lume cunoscut pana in prezent, Hatzegopteryx thambema, descoperit pe teritoriul Romaniei si reprodus in marime naturala, a fost prezentat, in premiera, in cadrul expozitiei Aripi peste timp, deschisa la Muzeul Grigore Antipa.

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan, la un pas sa piarda bani. Fara medici, unitatea ramane declasificata

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan risca sa piarda o finantare de 200. 000 de lei daca nu va gasi medici sa acopere cele 8 garzi obligatorii. in primavara acestui an, Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi a fost declasificat, insa in prezent decizia Ministerului Sanatatii este suspendata.

S-a inregistrat cel mai mare declin al numarului de turisti straini in Turcia din ultimii 22 de ani

Numarul turistilor straini care au vizitat Turcia a scazut cu 40,86% in iunie, la 2,44 milioane, cel mai semnificativ declin din ultimii 22 ani, arata datele oficiale publicate joi de Ministerul Turismului de la Ankara, transmite Reuters.

Pretul petrolului, la cel mai redus nivel din ultimele trei luni

Pretul futures al petrolului a scazut, saptamana aceasta, pe piata din SUA, pana la cel mai redus nivel din ultimele trei luni, dupa aparitia informatiei potrivit careia producatorii de profil si-au extins activitatile de forare pentru a patra saptamana la rand, in contextul in care pe piata exista supraoferta.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )