Libnet.ro
UNICEF

07:45

Lucrurile care va pot salva viata daca va prinde avalansa pe munte. Pericolul este urias in aceasta perioada

Adevărul Adevărul,
Lucrurile care va pot salva viata daca va prinde avalansa pe munte. Pericolul este urias in aceasta perioada

Salvamontistii din Prahova se confrunta in fiecare sezon de iarna cu sute de amatori de expeditii montane in zone periculoase, care ignora avertizarile meteo si riscul iminent de a fi prinsi intr-o avalansa. continuă pe Adevărul

Se dau bani de la stat! Cine sunt romanii care pot primi si 1.000 de euro

Romanii primesc bani de la stat! Care sunt conditiile pentru categoria vizata. Acestia pot sa primeasca si 1. 000 de euro. Despre cine e vorba si care este anuntul oficial? Iata noua modificare si romanii care vor beneficia de sume de la stat! Bani de la stat pentru romani Seful APIA le promite fermierilor noi beneficii .

Nicusor Dan a reiterat apelul catre cei care pot moderniza sistemul de termoficare sa se implice

Nicusor Dan, primarul general al Bucurestiului, a reiterat, marti, in cadrul unei intalniri, apelul catre cei care pot contribui la modernizarea sistemului de termoficare din Bucuresti sa se implice. Am.

Nicusor Dan reitereaza apelul catre cei care pot moderniza sistemul de termoficare sa se implice

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a reiterat, marti, apelul catre cei care pot contribui la modernizarea sistemului de termoficare din Bucuresti sa se implice, dupa ce a avut o noua intrevedere cu reprezentanti ai companiilor din domeniu, transmite Agerpres.

Tehnica prin care pot fi create organe functionale, de la zero, in laborator

O noua tehnica ar putea crea organe complet functionale cultivate in laborator pentru transplanturi. Ceea ce poate schimba complet domeniul. in timp ce organele umane concepute stiintific pot.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )