Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ludacris, star din Furious 7, tata pentru a treia oara

Antena3 Antena3,
Ludacris, star din Furious 7, tata pentru a treia oara

Bucurie pentru Ludacris. Starul din Furious 7 a devenit tata pentru a treia oara, dupa ce sotia lui, Eudoxie, a adus pe lume o fetita. continuă pe Antena3

David Faustino, star din Familia Bundy, va fi tata pentru prima data

Bucurie pentru David Faustino. Starul din serialul Married. With Children Familia Bundy se pregateste intens sa devina tata pentru prima data.

Presedintele CNAS: Aproape 5.000 de pacienti ar putea primi din iulie noul tratament pentru hepatita C

Aproape 5. 000 de pacienti ar putea primi din iulie noul tratament pentru hepatita C, primele contracte dintre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si producatorii, pentru terapia fara interferon, putand fi.

Kevin Connolly, star din Entourage, s-a indragostit la filmari

Inca o poveste de iubire s-a nascut pe platouri. Actorul Kevin Connolly s-a cuplat cu Sabina Gadecki, iubita lui din filmul Entourage - o productie inspirata din serialul cu acelasi nume.

Arsenie Boca, prima minune prin ochii unei enoriase: Din pacate, cuvintele alese pentru a povesti nu sunt cele mai potrivite (VIDEO)

Minunile savarsite de Parintele Arsenie Boca sunt cunoscute in toata tara. Zeci de mii de pelerini merg anual la morantul de la Manastirea Prislop pentru a se ruga la Sfantul Ardealului, asa cum este.

Procuror din cadrul Parchetului, judecat pentru conducere sub influenta alcoolului

Procurorul de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, Timoftei Daniel Apostoliceanu, a fost trimis in judecata de Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ), pentru pentru conducere sub influenta alcoolului .

Senatorii voteaza astazi, din nou, cererea DNA pentru arestarea lui Sova

Cristian Dumitrescu, vicepresedintele Senatului, a declarat ca cererea DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii lui Dan Sova se va vota din nou astazi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )