Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ludovic Orban: Analizam redeschiderea pietelor de Craciun

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Analizam redeschiderea pietelor de Craciun

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca in acest moment se analizeaza posibilitatea redeschiderii pietelor de Craciun, avand in vedere ca in ultima vreme au scazut cazurile de coronavirus. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Analizam posibilitatea redeschiderii pietelor care functioneaza in spatii inchise (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca guvernantii iau in calcul redeschiderea pietelor care functioneaza in spatii inchise. Asta mai ales ca a venit iarna si temperaturile sunt tot mai scazute.

Ludovic Orban, mesaj catre adversarii politici: Premierul e dat de partidul care castiga. Ce procent estimeaza ca va obtine PNL

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, intr-un interviu acordat Agerpres, ca in democratie premierul este dat de partidul care castiga, afirmand ca PSD este singura formatiune cu care liberalii au decis clar sa nu negocieze dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Orban: Analizam posibilitatea redeschiderii pietelor care functioneaza in spatii inchise Legea a fost atacata la Curtea Constitutionala

Guvernul a atacat la Curtea Constitutionala legea modificata de PSD cu un amendament care prevede redeschiderea pietelor din spatii inchise in perioada starii de alerta, a anuntat luni premierul Ludovic Orban. El a spus insa ca autoritatile analizeaza posibilitatea renuntarii la unele restrictii, intre care si cea privind pietele.

Ludovic Orban: Am atacat la CCR legea care prevede redeschiderea pietelor. O lege nu poate sa modifice o Hotarare de Guvern legata de starea de alerta (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca Guvernul a atacat la Curtea Constitutionala legea care prevede redeschiderea pietelor ce functioneaza in spatii inchise. Activitatea in cadrul acestora a fost.

Ludovic Orban: Am atacat la CCR Legea care prevede redeschiderea pietelor

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu Legea care prevede ca pietele sa fie redeschise. Seful Executivului a adaugat ca unul dintre argumentele sesizarii arata ca o lege nu poate modifica o hotarare de Guvern care se refera la starea de alerta.

Ludovic Orban a anuntat ca legea care prevede redeschiderea pietelor a fost atacata la CCR de catre Guvern

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu Legea care prevede ca pietele sa fie redeschise. Seful Executivului a adaugat ca unul dintre argumentele sesizarii arata ca o lege nu poate modifica o hotarare de Guvern care se refera la starea de alerta, potrivit News.

Ce restrictii ar putea fi ridicate in curand. Anuntul lui Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a afirmat, intrebat daca ar putea fi ridicate unele restrictii dupa 6 decembrie si pana in Craciun, in cazul in care exista si se mentine un trend descendent al infectarilor, ca este analizata posibilitatea redeschiderii pietelor care functioneaza in spatii inchise, cu atat mai mult cu cat a venit iarna si temperatura a coborat.

Iohannis spune ca nu a primit la promulgare legea modificata de PSD pentru redeschiderea pietelor Ciolacu: Minte din nou

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca nu a primit la promulgare legea modificata de PSD care prevede redeschiderea pietelor. in replica, liderul PSD, Marcel Ciolacu, il acuza pe Iohannis ca minte din nou, pentru ca actul normativ ar fi fost trimis la promulgare de aproape 20 de zile.

Ludovic Orban: Cel mai simplu e sa nu te imbolnavesti, iar pentru asta trebuie sa respecti niste reguli simple Premierul, despre solutia tratarii pacientilor COVID-19 in toate spitalele (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca autoritatile au luat in calcul inca de la inceputul epidemiei de coronavirus solutia ca toate spitalele din tara sa trateze pacientii COVID-19. Deja unele.

150 de milioane de euro, alocati pentru investitiile de modernizare si inlocuire a echipamentelor din ATI. Anuntul a fost facut de premierul Ludovic Orban (VIDEO)

Luni seara, premierul Ludovic Orban a fost intrebat, in timpul vizitei la Institul Cantacuzino, care este situatia evaluarii realizate la nivel national in sectiile ATI, dar si unde au fost descoperite o serie de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )