Libnet.ro
UNICEF

10:30

150 de milioane de euro, alocati pentru investitiile de modernizare si inlocuire a echipamentelor din ATI. Anuntul a fost facut de premierul Ludovic Orban (VIDEO)

B1 B1,
150 de milioane de euro, alocati pentru investitiile de modernizare si inlocuire a echipamentelor din ATI. Anuntul a fost facut de premierul Ludovic Orban (VIDEO)

Luni seara, premierul Ludovic Orban a fost intrebat, in timpul vizitei la Institul Cantacuzino, care este situatia evaluarii realizate la nivel national in sectiile ATI, dar si unde au fost descoperite o serie de. continuă pe B1

Ajutor de stat pentru fermierii din Romania, in valoare de 170 milioane euro. De cand se fac platile pentru compensarea pierderilor generate de pandemie

Potrivit anuntului deputatului liberal George Siscu, guvernul PNL a alocat 170 milioane euro si 260 milioane lei pentru compensarea pierderilor suferite de fermieri in contextul pandemiei de.

470 milioane euro pentru siguranta rutiera in Grecia

Banca Europeana de Investitii a aprobat schema greceasca de siguranta rutiera. Investitiile vizeaza .

Nou fond european de aproape 100 milioane Euro pentru startup-uri IT, cu participarea fostului sef Google

Startup-urile IT europene vor putea obtine noi finantari de capital de risc de la un fond de investitii de 87 de milioane de lire sterline aproape 100 de milioane de euro) lansat la Londra, cu participarea fostului CEO al Google Eric Schmidt si a altor investitori importanti.

RALUCA TURCAN: Contracte de zeci de milioane de lei pentru achizitia de aparatura medicala in Cluj-Napoca

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca mai multe unitati medicale din oras beneficiaza de finantari in valoare de zeci de milioane de lei pentru achizitionarea de aparatura medicala.

Amazon, bonusuri de peste 500 de milioane de dolari pentru angajatii din prima linie

Amazon. com Inc a anuntat ca va cheltui in SUA peste 500 de milioane de dolari pentru a acorda bonusuri angajatilor din prima linie care lucreaza in perioada sarbatorilor, in contextul extinderii semnificative a comertului electronic, ca urmare a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )