Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ludovic Orban, atac dur la adresa Guvernului: incalca grav legea

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, atac dur la adresa Guvernului: incalca grav legea

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti, in Parlament ca Guvernul incalca legea. Orban spune ca Ministerul Finantelor trebuia sa prezinte pana acum raportul situatiei. continuă pe Antena3

PNL, atac dur la premierul Tudose: Unde sa isi tina romanii banii, Terente? Sub saltea, la ciorap, in borcan?

Presedintele PNL, Ludovic Orban, l-a comparat, vineri seara, pe premierul Mihai Tudose cu Terente si a criticat declaratiile acestuia referitoare la banci, adaugand ca in tarile civilizate banii nu ma.

Ludovic Orban: Cei care conduc astazi Romania nu vor sa respecte standardele democratice care exista la nivelul UE

Ludovic Orban, a criticat, luni, discursul liderilor coalitiei de guvernare, pe care l-a numit revoltator, spunand ca atacurile iresponsabile la adresa companiilor cu capital strain si atacurile.

Ludovic Orban catre Mihai Tudose: Unde sa-si tina romanii banii, Terente? Sa-i tina sub saltea, la ciorap, sau in borcan?

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat vineri, la Neptun, atacurile recente si repetate ale premierului Mihai Tudose la adresa bancilor, spunand ca in toate tarile civilizate bancile reprezinta inima economiei capitaliste si a economiei libere de.

Ludovic Orban, despre referendumul privind familia: Fiind un om credincios, asta este lasat de la Dumnezeu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni, referitor la referendumul pe tema familiei, ca el este un sustinator al familiei traditionale, deoarece, fiind un om credincios, asta este lasat de la Dumnezeu, asta e forma in care practic noi,.

Ludovic Orban, previziune sumbra pentru ALDE: Daca nu iese de la guvernare, nu va mai exista

Presedintele PNL, Ludovic Orban, l-a sfatuit sambata pe liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sa iasa de la guvernare daca vrea ca partidul pe care il conduce sa supravietuiasca, adaugand.

Ludovic Orban: Trebuie sistat ajutorul social pentru cei care refuza un loc de munca sau un curs de recalificare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata la Neptun ca liberalii trebuie sa sustina proiectul de lege care prevede sistarea ajutoarelor sociale pentru cei care refuza un loc de munca sau un curs de recalificare.

Ludovic Orban: PSD a promis ca va curge lapte si miere, dar dupa sase luni ofera pelin si ambrozia care produce alergie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata, la Neptun, unde s-au reunit liderii centrali si cei judeteni ai partidului alaturi de parlamentarii si europarlamentarii liberali, ca sesiune parlamentara care a inceput vineri este una extrem de.

Ludovic Orban: PNL trebuie sa sustina proiectul de lege ce prevede sistarea ajutoarelor sociale pentru cei care refuza un loc de munca sau cursuri de recalificare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata la Neptun ca liberalii trebuie sa sustina proiectul de lege care prevede sistarea ajutoarelor sociale pentru cei care refuza un loc de munca sau un curs de recalificare, informeaza News. ro.

Ponta, un nou atac dur la adresa lui Dragnea: in partid, este un fel de Pablo Escobar

Victor Ponta nu a ratat ocazia, nici la lansarea noului sau partid politic Pro Romania, de a-l ataca din nou pe Liviu Dragnea. Am auzit ca unii spun ca Liviu Dragnea se lupta cu sistemul. Serios? Ati.

Tudor Chirila, atac dur la premierul Tudose. Ce dezvaluiri a facut artistul

Tudor Chirila l-a atacat dur pe Mihai Tudose, dupa scandalul legat de Rosia Montana. Prim ministrul Tudose acrediteaza ideea ca dosarul Rosia Montana depus la UNESCO pentru ca Rosia sa devina sit UNESCO.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )