Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, despre controalele facute de guvernul sau la ATI: Trebuie sa fie baza pentru sustinerea tuturor lucrarilor care sunt necesare pentru a imbunatati toate instalatiile (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre controalele facute de guvernul sau la ATI: Trebuie sa fie baza pentru sustinerea tuturor lucrarilor care sunt necesare pentru a imbunatati toate instalatiile (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor, a vorbit, luni, despre controalele facute de guvernul sau in sectiile de terapie intensiva din tara, sustinand ca raportul trebuie sa fie baza pentru. continuă pe B1

Ludovic Orban: Avem niste exigente in ceea ce priveste elaborarea proiectului de lege a bugetului de stat (VIDEO)

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban a vorbit luni, inainte de prima sesiune parlamentara din acest an, despre proiectul de lege a bugetului de stat si a bugetului asigurarilor sociale de stat.

Obiectivele PNL pentru noua sesiune parlamentara. Ludovic Orban: Prioritatea zero este adoptarea legii bugetului. Avem in vedere corectarea legilor justitiei (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit, luni, despre prioritatile liberalilor in sesiunea parlamentara care tocmai a inceput. Adoptarea proiectului legii bugetului pentru 2021, precum si corectarea legilor.

Rares Bogdan, scandal monstru cu Ludovic Orban. Ce s-a intamplat azi in cadrul PNL

Ludovic Orban a fost atacat dur de prim-vicepresedintele Rares Bogdan si de vicepresedintele Florin Roman, in sedinta PNL. Ce i-au reprosat acestia fostului premier al Romaniei. Scandal intre liderii PNL Ludovic Orban ar fi fost acuzat de Florin Roman, vicepresedintele PNL, ca da functii pe criterii de prietenie, conform Digi 24. De asemenea, Rares Bogdana .

Ludovic Orban si-a anuntat colegii ca va candida din nou pentru sefia PNL

Ludovic Orban si-a anuntat, luni, colegii din partid ca vrea sa candideze pentru sefia Partidului National Liberal, la Congresul din anul 2021.

Ludovic Orban a anuntat partidul ca va candida pentru un nou mandat de presedinte al PNL

Ludovic Orban si-a anuntat, luni, colegii din partid ca va candida pentru un nou mandat de presedint.

Ludovic Orban va candida din nou pentru sefia PNL

Ludovic Orban a declarat, intrebat daca doreste sa candideze pentru functia de presedinte al PNL la Congresul partidului, ca si-a anuntat colegii ca are aceasta intentia si imediat dupa ce va propune declansarea procedurilor pentru convocarea Congresului, va materializa aceasta intentie.

Ludovic Orban intentioneaza sa candideze pentru un nou mandat de presedinte al PNL

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, a declarat luni ca nu are intentia de a renunta la conducerea PNL. Mai mult, fostul prim-ministru i-a anuntat pe liberali ca doreste sa candideze candideze la.

Sedinta cu scantei la PNL. Ludovic Orban, criticat de Florin Roman si Rares Bogdan. Ce le-a raspuns seful liberalilor

Biroul Executiv al PNL a fost nou prilej de critici la adresa lui Ludovic Orban si a modului cum acesta a condus negocierile cu USR-PLUS si UDMR. Contestatarii care si-au asumat sa-l critice in fata pe seful PNL au fost Florin Roman si Rares Bogdan, potrivit surselor Adevarul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )