Libnet.ro
UNICEF

10:30

LUDOVIC ORBAN: in doua-trei luni vom veni cu etapa a doua a restructurarii Guvernului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: in doua-trei luni vom veni cu etapa a doua a restructurarii Guvernului

Premieurl Ludovic Orban a anuntat luni ca in doua-trei luni va avea loc etapa a doua a restructurarii Guvernului, care va viza agentii, autoritati si structuri din subordinea Guvernului si a ministerelor. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Orban, anunt-soc: in doua-trei luni vom veni cu etapa a doua a restructurarii Guvernului

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca, dupa adoptarea hotararilor de Guvern privind reorganizarea Executivului, se va veni in doua - trei luni cu etapa a doua a restructurarii, care vizeaza agentiile.

Orban: in doua-trei luni vom veni cu etapa a doua a restructurarii Guvernului. Va viza agentii si autoritati

Premierul Ludovic Orban a declarat ca in doua-trei luni va avea loc o noua restructurare a Guvernului, ce va viza agentiile si autoritatile. Dupa adoptarea hotararilor de Guvern, va urma un audit extern .

Premierul Ludovic Orban: Sigur ca vom creste salariul minim, dar vom creste salariul minim astfel incat sa facem bine economiei

Premierul Ludovic Orban a reiterat, vineri, ca salariul minim va creste, dar ca acest lucru se va intampla in armonie cu evolutia economiei. Din 2015 UE ne cere un mecanism si o formula sa intemeiem.

News alert! Mesajul premierului Ludovic Orban de Ziua veteranilor

Premierul Ludovic Orban afirma luni, intr-un mesaj transmis cu ocazia Zilei veteranilor din teatrele.

Ludovic Orban: Vom solicita BEC suplimentarea birourilor electorale ale sectiilor de votare

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat luni ca Guvernul va solicita Biroului Electoral Central o decizie care sa permita asigurarea numarului de membri in birourile electorale ale sectiilor de votare in cazul.

Ludovic Orban: Deficitul bugetar va depasi 3% din PIB. Vom discuta cu Comisia Europeana pentru un plan de remediere

Nu trebuie sa ne panicam, deficitul bugetar va depasi 3% din PIB, in acest an, reiese din declaratiile premierului Ludovic Orban, care a precizat ca urmeaza discutiile cu Comisia Europeana pentru un plan de remediere.

Dan Barna si Ludovic Orban, intalnire decisiva dupa alegerile de duminica

Ludovic Orban si Dan Barnase vor intalni in cursul zilei de luni, a doua zi dupa primul tur al alegerilor prezidentiale, potrivit unor surse Antena 3. Informatia a fost dezvaluita in exclusivitate de.

Ludovic Orban, despre primul tur al prezidentialelor: Au fost niste alegeri fara probleme, bine organizate

Primul tur al alegerilor prezidentiale a fost unul fara probleme, bine organizat, a declarat luni premierul Ludovic Orban. Acesta s-a intalnit luni, la Palatul Victoria, cu reprezentantii Ministerului.

Ludovic Orban: Orice demers impotriva Guvernului Maia Sandu ridica semne de intrebare privind traiectoria europeana a Republicii Moldova

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat luni ca in functie de rezultatul motiunii de cenzura initiate la adresa Guvernului Maia Sandu va fi luata o decizie privitoare la atitudinea fata de noile autoritati de.

Ludovic Orban, la implinirea a 24 de ani de la moartea lui Corneliu Coposu: A fost intre primii oameni politici care au vazut drumul Romaniei alaturi de statele europene si euroatlantice (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a transmis, luni, un mesaj, la implinirea a 24 de ani de la moartea lui Corneliu Coposu, lider al opoizitiei de dupa 1989, pe care l-a descris drept un lider vizionar si unul dintre.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )