Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ludovic Orban promite alocari mai mari din impozitul pe venit pentru sustinerea investitiilor

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban promite alocari mai mari din impozitul pe venit pentru sustinerea investitiilor

Premierul Ludovic Orban promite alocari mai mari din impozitul pe venit pentru investitii ale autoritatilor locale si va da voie universitatilor sa cheltuiasca si ele soldurile la dispozitie tot pentru astfel de obiective, care au ca scop sustinerea economiei romanesti, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban: Nu am interzis exportul catre tari din UE, ci catre tari care nu fac parte din UE

Premierul Ludovic Orban a explicat ca exportul de cereale este permis in UE, interdictia fiind valabila doar in cazul tarilor care sunt in afara Uniunii Europene.

Bogdan Chirieac: Cu Ludovic Orban, PNL nu are nicio sansa sa mai castige alegerile

Bogdan Chirieac prevede un viitor sumbru, pe plan politic, pentru premierul Ludovic Orban si PNL. Analistul politic spune ca partidul liberalilor nu are nicio sansa sa mai castige alegerile cu Orban la conducere.

Ludovic Orban despre prelungirea starii de urgenta: inca nu suntem la varful pandemiei

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, ca este necesara prelungirea starii de urgenta deoarece Romania nu a ajuns inca in varful pandemiei, care este preconizat a fi in perioada 20 aprilie 5 mai.

Marcel Ciolacu, Victor Ponta, Calin Popescu Tariceanu, Kelemen Hunor si Varujan Pambuccian scisoare catre Ludovic Orban

Liderii mai multor partide parlamentare au trimis, luni, o scrisoare premierului Ludovic Orban in care cer organizarea unor intalniri de lucru periodice pentru a discuta masurile pe care Guvernul le are in vedere in aceasta perioada de criza generata de coronavirus, precum si a altora ce se vor mai ivi.

Smithfield Foods inchide una dintre cele mai mari fabrici de carne de porc din SUA, din cauza coronavirusului

Smithfield Foods, cel mai mare procesator de carne de porc din lume, a anuntat ca inchide pe termen nedefinit una dintre cele mai mari fabrici de profil din Statele Unite, din cauza mai multor cazuri de coronavirus in randul angajatilor sai, compania avertizand ca tara este periculos de aproape de o limita in aprovizionarea magazinelor alimentare, transmite Reuters.

Femeie diagnosticata cu COVID-19, desi nu a mai iesit din casa de 3 saptamani. Cum ar fi luat virusul

O americanca afirma ca a fost infectata cu coronavirus, desi nu a mai iesit din casa de trei saptamani.

Un sfert dintre angajatii celei mai mari fabrici de motoare electrice din Romania vor fi disponibilizati. Ce compensatii vor primi

O pate dintre angajatii Nidec Corporation Romania, din Stefanesti, Arges, cea mai mare fabrica de motoare electrice din Romania, vor fi disponibilizati incepand din mai, dupa ce doua linii de productie considerate neprofitabile vor fi inchise.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )