Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban: Senatorul USR George Dirca a distrus practic solidaritatea Opozitiei asigurand cvorumul pentru Biroul Permanent si a permis convocarea Senatului Garantam reformarea CCR

B1 B1,
Ludovic Orban: Senatorul USR George Dirca a distrus practic solidaritatea Opozitiei asigurand cvorumul pentru Biroul Permanent si a permis convocarea Senatului Garantam reformarea CCR

Premierul Ludovic Orban a vorbit despre boicotul din Parlament si a explicat ca senatorul USR George Dirca a distrus practic solidaritatea Opozitiei asigurand cvorumul pentru Biroul Permanent si a permis. continuă pe B1

PSD a strans cvorum in Senat cu sprijinul UDMR si USR. Explicatia lui George Dirca. Miza: amanarea alegerilor parlamentare

PSD a reusit sa stranga cvorum in Biroul Permanent al Senatului pentru a trimite la dezbateri legea privind amanarea alegerilor parlamentare. Cei care au inclinat balanta in favoarea PSD au fost senatorul UDMR Tanczos Barna si senatorul USR George Dirca, votat de social-democrati pentru Consiliul Legislativ, la pachet cu Florin Iordache.

Suspiciuni de blat intre PSD si USR: Social-democratii au reusit sa asigure cvorum pentru a trimite la dezbateri legea privind amanarea alegerilor parlamentare cu ajutorul lui George Dirca, votat membru al Consiliului Legislativ, la pachet cu Iordache

PSD a reusit sa asigure cvorum in Biroul Permanent al Senatului pentru a trimite la dezbateri legea privind amanarea alegerilor parlamentare cu ajutorul senatorului UDMR Tanczos Barna si a senatorului USR George.

Surse: CCR amana pentru a doua oara pronuntarea pe cazul numirilor lui Florin Iordache si George Dirca la Consiliul Legislativ

Curtea Constitutionala a decis amanarea pentru inca o saptamana a pronuntarii pe sesizarea privind alegerea lui Florin Iordache si a lui George Dirca la conducerea Consiliului Legislativ, potrivit unor surse politice.

Ludovic Orban, mesaj de ultima ora despre prelungirea starii de alerta! Ce a anuntat premierul

Joi, 12 noiembrie, premierul Ludovic Orban a declarat ca prelungirea starii de alerta, care este pe ordinea de zi a guvernului nu va veni cu noi masuri de restrictie. Ludovic Orban, despre prelungirea starii de alerta Premierul Ludovic Orban a declarat ca obiectivul este intrarea pe platou, fapt care inca nu s-a intamplat. De asemenea .

De ce a fost amendat premierul Ludovic Orban. Decizia pe care a incalcat-o Guvernul

Ludovic Orban a fost amendat cu o suma echivalenta cu 20% din salariul minim brut pe economie pe zi de intarziere, deoarece nu l-a numit subprefect de Cluj pe Gyorke Zoltan. De ce a fost amendat premierul Ludovic Orban Gyorke Zoltan a transmis ca Tribunalul Cluj a admis cererea sa si a hotarat obligarea premierului .

LUDOVIC ORBAN: Guvernul va sustine proiectele Primariei Capitalei destinate asigurarii unui mediu sanatos

Guvernul si Ministerul Mediului vor sustine proiectele Primariei Capitalei privind asigurarea unui mediu sanatos, astfel incat bucurestenii sa aiba un oras curat, a declarat, astazi, premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Marea majoritate a tarilor sunt deschise la organizarea de sectii de votare

Premierul Ludovic Orban afirma ca cele mai multe dintre tarile in care exista o comunitate numeroasa de cetateni romani si-au aratat deschiderea fata de organizarea de sectii de votare pentru alegerile parlamentare din Romania si ca foarte putine tari pun restrictii.

Ludovic Orban: Noi nu am inchis pietele, ci am suspendat pe 30 de zile functionarea celor care sunt in spatii inchise

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, joi, ca Guvernul nu a inchis pietele, ci a suspendat pe o perioada de 30 de zile functionarea celor care sunt in spatii inchise. Ludovic Orban, despre situatia.

LUDOVIC ORBAN: Nu vom introduce masuri de restrictie suplimentare

Premierul Ludovic Orban anunta ca Hotararea de Guvern prin care se va prelungi starea de alerta pe teritoriul Romaniei nu va prevedea noi masuri restrictive, el sustinand ca autoritatile au la dispozitie, in acest moment, instrumentele legale pentru a putea opri cresterea numarului de imbolnaviri din cauza noului coronavirus.

Ludovic Orban: Transgaz are proiecte de investitii in cursul acestui an in valoare de 1,1 miliarde euro (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a prezentat joi, in cadrul unei vizite de lucru desfasurata la Societatea Nationala Transgaz care sunt principalele proiecte de investitii. Printre acestea Ludovic Orban a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )