Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lui Victor Ponta ar trebui sa ii fie rusine

Adevărul Adevărul,
Lui Victor Ponta ar trebui sa ii fie rusine

Lui Victor Ponta ar trebui sa ii fie rusine de sine si de declaratiile pe care a ajuns sa le faca. intr-o tara ca Romania, care a suferit enorm timp de 60 de ani de pe urma experimentelor comuniste si naziste, un Prim Ministru responsabil ar trebui sa isi aleaga cu grija cuvintele in semn de respect fata de victime si de familiile lor. continuă pe Adevărul

MRU: Lui Ponta ar trebui sa ii fie rusine. Dupa o vizita in China, premierul a inceput sa vada nazisti peste tot

Lui Victor Ponta ar trebui sa ii fie rusine de sine si de declaratiile pe care a ajuns sa le faca. intr-o tara ca Romania, care a suferit enorm timp de 60 de ani de pe urma experimentelor comuniste si naziste, un prim-ministru responsabil ar trebui sa isi aleaga cu grija cuvintele in semn de respect fata de victime si de familiile lor, scrie Mihai Razvan Ungureanu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Traian Basescu: Romania va avea la CE un portofoliu de care n-o sa ne fie rusine

Presedintele Traian Basescu a declarat ca Romania va avea in Comisia Europeana un portofoliu cu care n-o sa ne fie rusine si ca lista vehiculata, in care pentru Corina Cretu aparea un portofoliu.

Basescu: Portofoliul de Ajutor Umanitar a fost o GLUMA lansata de la Bruxelles, iar PREMIERUL s-a PANICAT. Vom avea un portofoliu cu care sa nu ne fie rusine

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, ca Romania va avea un portofoliu de comisar european cu care nu o sa ne fie rusine.

Curtea Constitutionala il acuza pe Victor Ponta de minciuna

In iunie a. c. , premierul Victor Ponta s-a adresat Curtii Constitutionale pentru a transa ceea ce seful PSD considera a fi un conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si Presedintele Romaniei. Mai precis, Ponta se plangea Curtii ca presedintele Traian Basescu nu l-a delegat pe premier sa participe la una din sedintele Consiliului European.

VIDEO Premierul Victor Ponta, vizita de-o ora la combinatul Oltchim

Prim-ministrul Victor Ponta a fost prezent astazi, pentru o ora, la combinatul chimic din Ramnicu Valcea. Este prima vizita pe care Victor Ponta o face la Oltchim, in calitate de prim-ministru.

Victor Ponta: Efectele asupra societatii romanesti lasate de cei 10 ani de regim Traian Basescu sunt asemanatoare cu cele lasate de regimul nazist in Germania/ Discutam in PSD despre demersul lui Tariceanu, orice zi fara Basescu e un rau mai putin

Premierul Victor Ponta a declarat duminica la Antena 3 ca initiativa lui Calin Popescu Tariceanu privind suspendarea sefului statului va fi discutata in PSD, mentionand ca este vorba despre un demers serios si precizand ca orice zi fara Traian Basescu reprezinta un rau mai putin pentru tara. Ponta a comparat efectele regimului Basescu cu efectele regimului nazist in Germania.

Traian Basescu raspunde provocarii lui Victor Ponta despre cartile citite: Ii citesc doctoratul, nu gasesc pagini neplagiate

Presedintele Traian Basescu a tinut luni seara sa raspunda provocarii lansate de premierul Victor Ponta, care i-a cerut saptamana trecuta sa spuna daca a citit in ultimii ani si alte carti in afara de Levantul.

Victor Ponta: Batalia adevarata cu Rusia va fi cu energie, nu cu arme conventionale

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in timpul unei conferinte organizata de Ambasada Statelor Unite, AMCHAM si AMRO, ca adevarata batalie cu Federatia Rusa se va da cu energie si nu cu arme.

Sondaj INSCOP: 41,1% dintre romani ar vota cu Victor Ponta la prezidentiale

Romanii sunt decisi sa mearga in numar mai mare la vot in acest an, iar cei mai multi vor vota cu Victor Ponta, arata datele unui sondaj realizat de INSCOP Research, realizat la comanda ziarului Adevarul. La.

Victor Ponta: Batalia adevarata cu Rusia nu va fi cu arme conventionale, ci cu energie. Asigurarea independentei energetice, pe primul loc in prioritatile viitoare ale Romaniei

Premierul Victor Ponta a declarat luni dimineata, intr-un seminar oganizat la Palatul Parlamentului, ca asigurarea independentei energetice a Romaniei este principala prioritate a tarii pentru perioada viitoare, aratand ca adevarata batalie cu Rusia se vada pe resurse energetice.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )