Libnet.ro
UNICEF

01:06

Victor Ponta: Batalia adevarata cu Rusia va fi cu energie, nu cu arme conventionale

B1 B1,
Victor Ponta: Batalia adevarata cu Rusia va fi cu energie, nu cu arme conventionale

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in timpul unei conferinte organizata de Ambasada Statelor Unite, AMCHAM si AMRO, ca adevarata batalie cu Federatia Rusa se va da cu energie si nu cu arme. continuă pe B1

Victor Ponta: Batalia adevarata cu Rusia nu va fi cu arme conventionale, ci cu energie. Asigurarea independentei energetice, pe primul loc in prioritatile viitoare ale Romaniei

Premierul Victor Ponta a declarat luni dimineata, intr-un seminar oganizat la Palatul Parlamentului, ca asigurarea independentei energetice a Romaniei este principala prioritate a tarii pentru perioada viitoare, aratand ca adevarata batalie cu Rusia se vada pe resurse energetice.

Ponta: Batalia adevarata cu Federatia Rusa nu va fi cu arme conventionale, ci cu energie

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la o conferinta organizata de Ambasada SUA, AMCHAM si AMRO, ca in opinia sa batalia adevarata cu Federatia Rusa nu va fi cu arme conventionale, ci cu energie, el prec.

Ponta: Batalia cu Rusia se va da cu energie, nu cu arme

Adevarata batalie cu Federatia Rusa nu va fi cu arme conventionale, ci cu energie, a declarat premierul Victor Ponta, la o conferinta organizata de Ambasada SUA, AMCHAM si AMRO.

Ponta: Adevarata batalie cu Rusia nu va fi cu arme conventionale, ci cu energie

Romania trebuie sa-si accelereze eforturile pentru a-si asigura independenta energetica, obiectiv in care companiile americane ne ajuta, a declarat luni premierul Victor Ponta, adaugand ca adevarata batalie cu Federatia Rusa va avea in centru chiar resursele energetice.

Victor Ponta a incurajat compania Halliburton, unul dintre cei mai mari furnizori din lume din sectorul energetic, sa dezvolte investitii in Romania

Premierul Victor Ponta s-a intalnit joi la Palatul Victoria, cu presedintele pentru Emisfera Estica al companiei Halliburton, Joe Rainey, anunta guvernul intr-un comunicat. Halliburton este unul dintre cei mai mari furnizori din lume de produse si servicii din sectorul energetic, explica Guvernul.

Curtea Constitutionala il acuza pe Victor Ponta de minciuna

In iunie a. c. , premierul Victor Ponta s-a adresat Curtii Constitutionale pentru a transa ceea ce seful PSD considera a fi un conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si Presedintele Romaniei. Mai precis, Ponta se plangea Curtii ca presedintele Traian Basescu nu l-a delegat pe premier sa participe la una din sedintele Consiliului European.

VIDEO Premierul Victor Ponta, vizita de-o ora la combinatul Oltchim

Prim-ministrul Victor Ponta a fost prezent astazi, pentru o ora, la combinatul chimic din Ramnicu Valcea. Este prima vizita pe care Victor Ponta o face la Oltchim, in calitate de prim-ministru.

Victor Ponta: Efectele asupra societatii romanesti lasate de cei 10 ani de regim Traian Basescu sunt asemanatoare cu cele lasate de regimul nazist in Germania/ Discutam in PSD despre demersul lui Tariceanu, orice zi fara Basescu e un rau mai putin

Premierul Victor Ponta a declarat duminica la Antena 3 ca initiativa lui Calin Popescu Tariceanu privind suspendarea sefului statului va fi discutata in PSD, mentionand ca este vorba despre un demers serios si precizand ca orice zi fara Traian Basescu reprezinta un rau mai putin pentru tara. Ponta a comparat efectele regimului Basescu cu efectele regimului nazist in Germania.

Traian Basescu raspunde provocarii lui Victor Ponta despre cartile citite: Ii citesc doctoratul, nu gasesc pagini neplagiate

Presedintele Traian Basescu a tinut luni seara sa raspunda provocarii lansate de premierul Victor Ponta, care i-a cerut saptamana trecuta sa spuna daca a citit in ultimii ani si alte carti in afara de Levantul.

Lui Victor Ponta ar trebui sa ii fie rusine

Lui Victor Ponta ar trebui sa ii fie rusine de sine si de declaratiile pe care a ajuns sa le faca. intr-o tara ca Romania, care a suferit enorm timp de 60 de ani de pe urma experimentelor comuniste si naziste, un Prim Ministru responsabil ar trebui sa isi aleaga cu grija cuvintele in semn de respect fata de victime si de familiile lor.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )