Libnet.ro
UNICEF

15:30

Luna mai 2016, cea mai calduroasa din ultimul secol

România Liberă România Liberă,
Luna mai 2016, cea mai calduroasa din ultimul secol

Luna mai 2016, cea mai calduroasa din ultimul secol . continuă pe România Liberă

Avertismentul climatologilor: Luna mai 2016, cea mai calduroasa din ultimul secol, la nivel global. Temperaturile sunt in crestere!

Luna mai a anului curent a fost cea mai calduroasa din ultimul secol, la nivel global, iar vara aceasta promite sa fie, de asemenea, cea mai calduroasa din ultimii ani, potrivit datelor climatologice la nivel.

Romania a inregistrat in luna mai cea mai scazuta rata a inflatiei anuale din UE, de -3%

Romania a inregistrat in luna mai cea mai scazuta rata a inflatiei anuale din Uniunea Europeana, de -3%, in timp ce la nivelul UE inflatia a fost -0,1%, potrivit datelor publicate joi de biroul de statistica Eurostat, potrivit News. ro.

Extragerea bonurilor fiscale castigatoare emise in perioada 1 - 31 mai 2016 , programata duminica, 19 iunie

Ministerul Finantelor Publice anunta ca extragerea bonurilor fiscale castigatoare emise in perioada 1 - 31 mai 2016 este programata pentru duminica, 19 iunie, iar fondul de premiere este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

FOTO. Cele mai inalte tobogane acvatice din lume

Experiente naucitoare cu alunecari libere de la zeci de metri inaltime, cu viteze de peste 100 kilometri pe ora, sunt oferite de cele mai inalte tobogane acvatice din lume, relateaza cotidianul spaniol ABC .

Duminica are loc extragerea Loteriei Fiscale pentru luna mai

Loteria Bonurilor Fiscale va avea o noua extragere duminica, 19 iunie, la ora 19:30, la care participa toate bonurile fiscale din perioada 1-31 mai.

Fragmente ale avionului EgyptAir, prabusit in luna mai, descoperite in Mare Meditarana

Echipele de cautare au gasit in Marea Mediterana mai multe fragmente ale avionului de pasageri apartinand companiei Egypt Air, prabusit acum trei saptamani au fost localizate de o ambarcatiune.

Guvernul schimba legislatia pentru nunti si botezuri: Organizatorii vor putea fi platiti cu mai multi bani cash din darul de la invitati

Organizatorii de nunti si botezuri vor avea dreptul, incepand din luna august, sa ceara Fiscului depasirea plafonului de incasari in numerar de la persoane fizice, fixat in prezent la 10. 000 de lei/persoana zilnic, cu argumentul ca serviciile prestate de ei sunt platite in cele mai multe cazuri cu bani in numerar din darurile de la invitati) primiti la astfel de evenimente. Guvernul urmeaza sa emita o ordonanta de urgenta in acest sens, scrie Profit. ro.

Sberbank dezminte vanzarea celei mai profitabile subsidiare, Denizbank din Turcia

Svetlana Sagaidak, adjunctul directorului Sberbank, a dezmintit informatiile aparute in presa privind vanzarea subsidiarei din Turcia, Denizbank, transmite Itar-TASS.

MACRO NEWSLETTER 17 Iunie 2016

Preturile de consum din Finlanda si-au mentinut cresterea anuala la 0,3% in luna mai 2016, pe fondul unei stagnari lunare, dupa o crestere de 0,3% in luna anterioara.

Previziunile unui barbat pentru 2016, cea mai mare farsa a anului

Un barbat a reusit sa convinga pe toata lumea ca poate prezice viitorul. Facebook este o unealta exceptionala in mainile persoanei potrivite. Iar in ziua de azi,unii oameni sunt dispusi sa creada aproape orice citesc pe reteaua sociala, fara a lua in calcul imediat posibilitatea ca sunt inselati. Un utilizator al retelei sociale a hotarat [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )