Libnet.ro
UNICEF

18:30

FOTO. Cele mai inalte tobogane acvatice din lume

România Liberă România Liberă,
FOTO. Cele mai inalte tobogane acvatice din lume

Experiente naucitoare cu alunecari libere de la zeci de metri inaltime, cu viteze de peste 100 kilometri pe ora, sunt oferite de cele mai inalte tobogane acvatice din lume, relateaza cotidianul spaniol ABC . continuă pe România Liberă

Ghidul de calatorii Conde Nast Traveller a anuntat care sunt cele mai spectaculoase noi hoteluri ale lumii FOTO

Fie ca vorbim de piscina suspendata printre verdeata copacilor unei paduri din Thailanda, privelistea orizontului celei mai mari rezervatii din Africa sau superbele peisaje indoneziene ale campurilor de orez, atractiile celor mai luxoase noi hoteluri din lume, anunatate de ghidul de calatorii Conde Nest Traveller ne duc cu gandul la vacanta.

Loredana, aniversare alaturi de fiica ei pe cel mai mare vas de croaziera din lume

Loredana a petrecut o scurta vacanta, alaturi de fiica ei, Elena, pe cel mai mare vas de croaziera din lume, Harmony of the Seas. Artista a participat, cu aceasta ocazie, in calitate de invitat VIP, la inaugurarea imensei ambarcatiuni, pornind, din Barcelona, intr-un circuit de trei zile pe Marea Mediterana.

Cand pot deveni mortale cele mai apetisante fructe. Otrava din desertul gustos: cui sunt interzise capsunile

Pe cat sunt de apetisante si gustoase, pe atat sunt de periculoase. Aflate in topul celor mai bogate fructe in antioxidanti, capsunile au un potential alergen foarte ridicat. De exemplu, medicii nu le recomanda in alimentatia copilului mai mic de un an.

Cand pot deveni mortale cele mai apetisante fructe. Otrava din desertul gustos: cui sunt interzise capsunele

Pe cat sunt de apetisante si gustoase, pe atat sunt de periculoase. Aflate in topul celor mai bogate fructe in antioxidanti, capsunele au un potential alergen foarte ridicat. De exemplu, medicii nu le recomanda in alimentatia copilului mai mic de un an.

Cele mai mari 75 de companii din ITC in 2015

Cele mai mari 75 de companii din telecomunicatiilor si al dezvoltarii de software si-au majorat anul trecut afacerile cu 11, 4% fata de 2014, arata datelor furnizate Wall-Street. ro de catre Registrul Comertului.

Cele mai profitabile 200 de companii din Romania in 2015

Cele mai profitabile 200 de companii din Romania au avut anul trecut un castig total de aproximativ 25,7 miliarde lei 5,7 mld. euro), in crestere cu 48,6% fata de 2014, conform datelor furnizate Wall-Street. ro de catre Registrul Comertului.

Cele mai sangeroase atacuri armate din SUA incepand din 1999

Atacul de la Virginia Tech, in 2007, era pana la masacrul de duminica, in clubul gay Pulse din Orlando, cel mai sangeros atac armat in masa din Statele Unite, relateaza DPA, care prezinta o parte dintre carnagiile comise in aceasta tara incepand din 1999 si pana in prezent.

Masura antifumat: Ambalajele pachetelor de tigari vor purta cea mai urata culoare din lume (FOTO)

Oficialii britanici si australieni au intentia sa imprime pe pachetele de tigari culoarea numita Pantone 448C, aceasta fiind considerata cea mai urata culoare din lume. Masura gandita de.

Unele dintre cele mai mari site-uri de tehnologie din lume tocmai au intrat in faliment

Gawker Media detine unele dintre cele mai populare site-uri de tech din lume, pe langa multe alte domenii de activitate. Din pacate, trustul tocmai a intrat in faliment. Daca petreceti o cantitate semnificativa de timp online, este aproape inevitabil sa nu va fi lovit de articole de pe Gizmodo, Jezebel, Deadsping, Jalopnik, Kotaku, Lifehacker, io9 [].

FOTO+ VIDEO. TOP 10 cele mai SINISTRE boli din istoria medicinei

Va temeti de o moarte dureroasa, de o amputare a picioarelor sau a mainilor si, mai rau, sa vi se spuna ca aveti lepra? Oamenii de stiinta au realizat o lista cu cele mai sinistre boli din toate timpurile, de la o bacterie care va devoreaza chipul pana la viermi care patrund in ochi si provoaca orbirea ireversibila. Este vorba de un scurt documentar postat pe canalul Youtube, care a avut deja zeci de milioane de vizualizari in cateva zile. Clipul prezinta, astfel, topul celor mai infricosatoare maladii din istoria medicinei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )